Egy régi kedvenc | X Beauty Group CND Vinylux fedőlakk

Nagyon-nagyon fiatal korom óta festem a körmeimet, és tinédzseréveimben is jóval több körömlakkom volt, mint a velem egykorú lányoknak általában. Számomra mindig is fontos volt a szép köröm és a változatosság. 15 évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas változáson fog keresztül menni a körömipar. Szerintem jó dolog, hogy többféle márkát kipróbálhatunk, viszont ennek lehetnek hátulütői, például fedőlakk keresésnél. Rengeteg fedőlakk megfordult már a körmömön, nagyon sokat szerettem, és volt amit azonnal kidobtam. Az utóbbi egy évben megtaláltam a számomra tökéletes fedőlakkot a X Beauty Group CND Vinylux „személyében”.


A CND fedőlakkjára hosszas keresgélés után találtam rá, és ezt is Ciskának köszönhetem, hiszen ő ajánlotta annak idején, hogy próbáljam ki. És nem bántam meg, mert azóta nem is vagyok hajlandó más fedőlakkot használni. 
Szóval, a csomagolás elegánsnak hat ezzel a teljesen fekete üveggel. Egyébként azért fekete az üvege, mert a természetes fény is segíti a száradást, így nem megy tönkre a lakk. Egyetlen hátránya,hogy nem látszik mennyi van benne, de amikor kicsit sűrűbb, mint az elején, akkor már tudom, hogy nem sokára az üveg aljára értek. De ettől függetlenül nem von le a lakk értékéből semmit. Egyébként, ha fogpiszkálót dugunk az üvegbe, és kihúzzuk láthatjuk mennyi lakkot tudunk felhasználni. A kupakja kialakítása ideális számomra, könnyen letekerhető és kézre áll. Az ecset nem túl vastag, kerek véggel, amellyel könnyű felteríteni az alapszínre. Bőven elég két-három húzás, és gyönyörű gélhatású réteggel vonja be a körmöt. A lakkot nem húzza össze. A száradási ideje az én elvárásomnak tökéletesen megfelel. A webshop szerint 8 és fél perc alatt szárad meg, amelyet alá tudok támasztani. Tényleg 10 perc elteltével már bátran nyúlok mindenhez, mert tudom, hogy koppanósra száradt a lakkozásom. Összességében a tavalyi évben kizárólag a CND Vinylux Weekly Top Coat fedőlakkját használtam, és nem is vagyok hajlandó lecserélni. Esetleg CND márkán belül próbálnék ki mást. Hamar szárítja a lakkot, és tartóssá teszi a manikűrt. Nem kopik, nem buborékosodik. Olyan hatása van, mintha géllakk lenne a körmeinken. Ár-érték arányban én megfizethetőnek találom.

További információkért látogassatok el a márka honlapjára.

Nincsenek megjegyzések