Újdonság a polcomon | Essence hydrating + perfecting primer

Ez már a sokadik bejegyzésem a primer kategóriában. A hideg időre való tekintettel olyan primert kerestem, amely plusz hidratálást nyújt. Hosszas keresgélés után megtaláltam a Notino webshopjában az Essence Hydrating + Perfecting bázist. A márkától is számtalan bejegyzés olvasható a blogon, úgyhogy nagyjából tudtam, hogy mire számíthatok.


Szerintem az Essence ár-érték arányban az egyik legjobb drogériás márka a piacon, így bátran próbálok ki tőlük dekorkozmetikumokat, nem nagyon szoktam bennük csalódni. 
A leírás szerint az alap nem csak hidratál, hanem kisimítja a bőrt az alapozás előtt, és tartóssá teszi a sminket. Emellett SPF20-at tartalmaz, amely még szimpatikusabbá tette számomra a terméket. 
A külcsín hozza a márkától megszokott egyszerű megjelenést. Az üveges kiszerelés pipettás adagolóval van ellátva, amellyel könnyen ki tudjuk porciózni a megfelelő mennyiséget. A használat előtt fel kell rázni az üveget, hogy a komponensek összeálljanak. 
Természetesen megtisztított arcbőrre viszek fel egy kisebb diónyi mennyiséget és bemasszírozom a bőrömbe. Mielőtt felvinném az alapozót várok pár percet, hogy biztosan beszívódjon. Az alapozó valóban nagyon szépen terül rajta, a pórusokat minimalizálja. Hosszú távú használat mellett nem irritált. Illata nincsen, szóval érzékeny bőrűek is bátran kipróbálhatják.Összességében hamar az egyik kedvenc primeremmé nőtte ki magát. Most először megfordult a fejemben, hogy talán újra fogom vásárolni. A bőrt valóban hidratálja, a száraz részeket eltüntetni, és gyönyörűen terül rajta az alapozó. Az, hogy 20-as fényvédőt tartalmaz plusz pont. Ár-érték arányban abszolút verhetetlen, és ez a kicsiny kis üvegcse is nagyon sokáig elegendő lesz. 

Nincsenek megjegyzések