Újratöltve | X Beauty Group CND RescureRXx

Akik a blog kezdete óta követnek, azok talán még emlékeznek rá milyen satnya körmökkel indult a pályafutásom. Azt hittem soha nem lesznek szép körmeim, de sikerült a megfelelő termékeket megtalálni, amelyekkel évek óta tudom hozni a szintet, ami a körmeimet illeti. 


Az X Beauty Group CND RescueRXx keratinos körömápolóját még évekkel ezelőtt egy lány ajánlott egy csoportban, akkor figyeltem fel rá. A kapcsolatunk akkor kezdődött, amikor Ciska barátnőm nekem adta az ő példányát, hogy próbáljam ki, azóta ha jól számolom ez a harmadik vagy a negyedik üveg, tehát stabil alapját képezi ez az olaj a körömápolási rutinomban. 

Amit a termékről tudni kell: A körmök vastagabbak és jobb állapotúak lesznek az olaj használatát követően, valamint a fehér foltok eltüntetésére is alkalmas. A lemezesedés, a törés, beszakadás, a köröm szétválása csökken, esetenként teljesen meg is szűnik. Ellenállóbbá teszi a körmöt a fizikai sérülések ellen, valamint megakadályozza a további beszakadást, kettéválást. Az összetevői között szerepel a jojobaolaj és az édes mandulaolaj, valamint keratin fehérje. 

A használata igen egyszerű, kúraszerűen kell(ene) két hétig folyamatosan naponta kétszer bekenni vele a köröm egész felületét. Amikor elmondhatatlanul katasztrofális állapotban vannak a körmeim, akkor végig csinálok egy-egy kúrát, de minden lakkozás előtt felkenem a CND RescueRXx-et és hagyom hatni legalább negyed órát, majd folytatom a már megszokott rutinomat. 
Mivel már évek óta használom, ezért elmondhatom, hogy valóban kitapasztaltam az olaj jótékony hatásait. Valóban erősíti a körmeimet, és ellenállóvá váltak a fizikai sérülések ellen, pedig én aztán minden nap beverem a kezem vagy körmömet valahova, de nagyon-nagyon ritkán törik le. 
Az illata csodálatos, nagyon édes, de nem fojtogató módon, szóval szerintem sokak kedvencévé válhat, de ha nem lenne jó illata is mindegy lenne, mert a hatásáért szeretem az olajat. Összességében az egyik leghatékonyabb ápolóolaj, amit a körmös piacon lehet kapni. Valóban erősíti a körmöket, ellenállóvá teszi őket a sérülésekkel szemben. Rendszeres használata mellett valóban hosszú távon erős körmeink lehetnek. A 15 ml-es kiszerelés pedig rendszeres használat mellett is hónapokig elegendő, tehát ár-érték arányban is az egyik legjobb körömerősítő termék. 

Nincsenek megjegyzések