Manikűr | X Beauty Group CND Vinylux 2in1 Creekside

Már egy jó ideje kaphatóak a X Beauty Group CND Vinylux 2in1 lakkjai, amelyek talán a nyári időszakban még hasznosabbak, mint amúgy. Különlegessége ezeknek a lakkoknak, hogy kétvégűek, az egyik felén a színt található, a másikon pedig a kedvenc gyorsszárító fedőlakkom.

CND Vinylux 2in1 Creekside lakkja egy csodálatos baba kék árnylat, amely szerintem minden évszakban megállja a helyét. Csodásan mutat rajtam a nyári napsütésben, és már előre látom a téli hópehelymintákat rajta.
Az lakkos üveg kialakítása egyedi, de ettől függetlenül könnyű tárolni. Én fektetve tárolom az egyik lakkokat tartalmazó dobozban. De bármelyik végén tökéletesen megáll, szóval lehet bárhogyan és bárhol tárolni. 
Az ecset kialakítása semmiben sem változott, a szokásos CND minőség, lekerekített végű ecset, amellyel tökéletesen tudjuk felkenni az árnyalatot. A Creekside két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad, de mint mindig a lakkozás megkoronázása a Vinylux Top Coat fedőlakk, amely kéznél van azonnal a másik végen. Összességében egy nagyon praktikus megoldást nyújt a CND a most nyaralni készülőknek, hiszen ez a megoldás kevés helyet foglal, és minden benne van, amire egy alap lakkozáshoz szükséges. Egy általunk tetsző árnyalat és egy gyorszárító fedőlakk. 
A Creekside árnylatról csak jókat tudok mondani, illetve a tartósságát is dicsérni tudom. A CND Vinylux 2in1 lakkok hozzák a már a márkától megszokott magas minőséget. 

Nincsenek megjegyzések