Nyári frissítő | Revolution Hyaluronic arcpermet

Nem tudom mi van az idei nyárral, de néha-néha hiányzik a kánikula nem . Idén úgy döntöttem felkészülök a forróságra mindenféle hűsítő bőrápoló termékekkel, az egyik ilyen a Revolution Skincare Hyaluronic Essence arcpermetje volt. 


A hialuronsav az egyik kedvenc összetevőm, és mindig van az arcápolási rutinomban olyan produktum, amelyben megtalálható. Nyáron is előfordul, hogy küzdök felszíni bőrszárazsággal, amelyre úgy gondoltam jó lesz egy permet, és talán segít valamennyire a hőérzetemen, illetve fontos szempont volt az is, hogy bármikor tudjam használni megkötések nélkül. A csomagolással nincsen különösebb problémám, és túlzottan mutatósnak sem mondanám. A spray kiszerelése lehetne jobb is. Kicsit „köpve” jön belőle a termék, szóval lehetne valóban permet jellegű a szórása, de azért még abba a kategóriába esik, amely használható és nem kell eldolgozni a bőrön. Kizárólag sminkmentes bőrön használom. Becsukom a szemem és fújok egy 7-10 pumpányi adagot nagyjából 15 centiméter távolságból az arcbőrömre.
A leírás szerint segít megelőzni az arcbőr kiszáradását, megőrzi az egyensúlyát, valamint visszaadja a bőr egészséges és fiatalos megjelenését. 
A felsoroltak közül valóban tapasztalható a hidratálás, valamint én úgy érezem feszesíti is a bőrömet elég sokáig. A kellemes hűs pára pár perc alatt elillan, utána még lehet érezni, hogy valamilyen „réteg” van az arcunkon, de nem kellemetlen vagy zavaró. Miután a permetet beszívta a bőr tapintható a simaság és a hidratált érzet. 


Összességében elégedett vagyok a permettel, habár nem fogom azt mondani, hogy nem használtam ennél jobbat korábban. A szórófej szórásával nem vagyok teljesen elégedett, valamint az illata sem tartozik a kedvenceim közé. Szerencsére nem túl erős, nem fojtogató és hamar el is illan. A hatásával elégedett vagyok, valóban hidratál és simává varázsolja a bőrömet, mégis elmaradt a „wow hatás”. Ettől függetlenül nem bátortalanított el, valószínűleg vásárolni fogok még más permeteket a Revolution Skincare-től. 

Nincsenek megjegyzések