Manikűr | X Beauty Group CND Vinylux 2-in-1 Negligee

Az X Beauty Gruop CND Vinylux 2-in-1 lakkjáról már volt korábban szó a blogon, egy csodás kék árnyalatról, a Creekside-ról. Még két árnyalat vár bemutatásra, a soron következő ez a csodálatos szín, amely a Negligee nevet viseli. 

Akik régóta olvasnak tudják, hogy az ultimate kedvenc színem a rózsaszín, így ha lehetőségem van rá, akkor mindig rózsaszínnel kezdek, ha az rendben van, akkor tudom, hogy minden más árnyalat tökéletesen megbízható.A lakkos üveg koncepciója továbbra is megnyerő számomra. Üvegben valamivel krémesebb árnyalatnak tűnt a Negligee szóval egy kicsit meglepődtem, az első réteg felkenésénél, hogy opálos árnyalatról van szó, halvány kékes shimmerrel. Az ilyen típusú lakkok pontos neve: áttetsző szín. Tehát ha ilyen leírást találtok, akkor nagyjából el tudjátok képzelni milyen fedést fog prdukálni.
A képeken látható fedés érdekében négy vékony rétegben kentem fel, de számomra ez nem okozott különösebb problémát, mert a CND Vinylux lakkok villámgyorsan száradnak önmagukban is. Az árnyalat csodálatos, ha természetes körmökre vágyom, akkor ezt a színt kenem fel, hiszen egyszerre elegáns és visszafogott. Ideális választás lehet menyasszonyok számára a nagy napon, hiszen tökéletesen passzol fehér árnyalatú ruhákhoz (is). 
A lakk ecsete továbbra is kiváló, könnyű vele felvinni a lakkot, amely szépen terül a köröm felületén. A shimmer ugyan megfűszerezi a halvány rózsaszín már-már nude-ba hajló tónust, de arany vagy ezüst topperrel kiegészítve még inkább ki lehet emelni a lakk elegáns oldalát. Összességében, és minden elfogultság nélkül ez életem egyik legcsodálatosabb lakkja. A Negligee egyszerre elegáns, kifinomult és ízléses megjelenést kölcsönöz a körmeimnek, legyen akármilyen formájú vagy hosszúságú. Négy rétegben fed, de cserébe nagyon gyorsan szárad. A halvány kék shimmer csodásan harmonizál a lágy rózsaszín árnyalattal. Amennyiben egy elegáns és visszafogott árnyalatot kerestek szívből ajánlom a Negligee-t. 


Nincsenek megjegyzések