Újdonság a polcomon | Zanza natúr kozmetikum

Mindig örömmel fedezek fel újdonságokat, jelen esetben a Zanza bőrápoló készítményeit. A márkáról tudni érdemes, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból és kézzel készülnek. Termékeik állatkísérlet-mentesek, organikusak, natúrak. Hogy még milyen csodákat rejtenek még Zanzibár kincsei, az a bejegyzésemből kiderül. 


Verry Cherry fürdőgolyó A kádfürdőzésre mindig szakítok időt évszaktól függetlenül. Amikor elmerülök az illatos habokban, a tápláló fürdőgolyók tengerében az az igazi én időm. Ilyenkor olvasni vagy videókat, sorozatokat, animéket nézek, éppen mihez van kedvem. Teljesen kikapcsol az agyam és abszolút nem nyomaszt semmi a hétköznapokból. 
Ehhez a nyugodt állapothoz természetesen kiváló minőségű kozmetikum dukál, mint a Zanza Verry Cherry fürdőgolyó az utóbbi fürdőzéshez. Ennek a fantasztikus nőies illatnak most van igazán aktualitása, hiszen a cseresznyevirág, az írisz, a jázmin és a rózsa gondoskodik a tavaszi ellazuláshoz. A cuki rózsaszín bomba viszonylag hamar elpezseg a vízben, fokozatosan adagolva magából a hidratáló összetevőket, a vizet opálossá téve. 
A bomba virágos illata törölközés után is órákig érződik a bőrön, valamint a bársonyos bőr is garantált. A hidratált érzet két napon át is kitartott, tehát nem kellett testápolóhoz nyúlnom. 
A fürdőgolyók 750 forintos áron kaphatóak és még több illat közül tudtok válogatni ITT

Fruity Juice szappan


Nagyon szeretem a szappanokat, de ritkán akadok különlegesebb darabra köztük. A Zanza Fruity Juice szappanja egyszerűen csodálatos, és elmondhatom, hogy első szaglásra szerelmes lettem. Tökéletesen visszaadja a mandarin fanyar és frissítő aromáját. 
Mielőtt rátérek a lényegre, muszáj pár mondatban a csomagolásról is szót ejtenem. A Zanza csomagolások csodálatosak, igazán minőségi, luxus hatást keltenek. Abszolút felismerhető róla a márka. Nagyon-nagyon tetszik bármilyen termékkategóriáról legyen szó. 
A szappan habja krémes, egyáltalán nem szárít és nincsen törölközés után csikorgós bőrérzet. Az illata kirobbanóan citrusos, valóban felfrissíti a testet és a lelket. Edzés után különösen szeretem a szappant használni. Szerencsére tartósan megmarad a bőrön a mandarinillat, így garantált az energikus délelőtt. Hosszú távú használat mellett sem tapasztaltam bőrirritációt. 
További női Zanza szappant ITT találtok. A szappanok ára 1250 forint. 

Lime szappan


A Lime szappan egyik különlegessége számomra a tengerifű/hínár. A hétféle Seaweed szappanok mindegyikében található tengerifű, amely segíti a bőr egyensúlyának visszaállítását, valamint vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. 
A szappan illata finom, valóban lime illatú, habár abszolút nem erőteljes, de használat közben frissítően hat. 
A benne lévő szemcsék, maguk a tengeri füvek, amelyeket grízhez tudnám hasonlítani. Lehet vele gyengéden radírozni, hiszen kioldódnak a szemcsék, és a szappan habjával finoman lehet dörzsölni a bőrt, amikor erőteljes peelingezésre vágyom akkor magát a szappant dörzsölöm közvetlenül a bőrömhöz. Mindkét módszert nagyon szeretem, hiszen fontos az elhalt hámsejtek eltávolítása. A szappan illata sajnos nem marad meg túl hosszan a bőrön. Hosszú távú használat mellett nem tapasztaltam semmiféle irritációt. 

Seaweed Co. Coffee & Cinammon testradírA bőrradírok háromféle kiszerelésben kaphatóak: 50ml, 100ml és 200ml. Én az 50 ml-es kiszerelést próbáltam ki, amely két használatra volt elegendő. Ez a mennyiség bőven elég arra, hogy eldöntsük szeretni fogjuk-e későbbiekben a terméket vagy ideális lehet utazásokhoz. 
A Coffee & Cinammon radír állaga igazán érdekes, a többféle szemcsének köszönhetően elsősorban. Az arabica kávé mellett a cukor segít az elhalt hámsejtek eltávolításában, a hidratálásért a kókuszolaj és a méz felel. 
Használat előtt szerintem érdemes összekeverni az összetevőket, hogy egyenlő arányban osztódjon el a cukor-kávé és az olaj. A radírozó hatás erőteljes, ugyanakkor gyengéd a bőrhöz. A hidratáló hatása azonnali, hiszen a kókuszolaj gondoskodik erről. A fahéj segít a vérkeringésnek, ezáltal a peelingezés után a bőr feszesebb, az összkép egységes. 
Az illata nagyon egyedülálló a radírnak, a fahéj miatt abszolút ünnepire asszociálna az ember, de nem. Ennél sokkal finomabb, füstösebb. Ez az aroma egész sokáig érződik a bőrön is törölközés után. A bársonyos bőrérzet garantált pár napig.  
A Seaweed testradírokat ITT találhatjátok. 

Összességében több, mint elégedett vagyok a Zanza kozmetikumaival. A csomagolás csodálatos, ráadásul hűen tükrözi a termékek kiváló minőségét. A szappanok egyszerűen mesések, a mandarinos különleges helyet foglal el a szívemben. A fürdőbomba abszolút segít ellazulni a tavaszi fáradtság idején, a radír szuperül hidratálja a bőrt és igazi luxusélményt nyújt. 
Jómagam igazi Zanza-rajongó lettem, az elmúlt hetek alatt. 

Nincsenek megjegyzések