Manikűr | CND Lecenté glitter

Az elmúlt közel egy évben teljesen ráfüggtem a X Beauty Group CND-nél kapható glitterekre. A Lecenté név alatt többféle színt, fóliát, finist is megtalálhatunk. Nekem az abszolút kedvenceim a glitterek! Nem csak önmagukban, hanem őket összekombinálva új árnyalatokat kaphatunk. 


Mivel itt a nyár, de járványhelyzet miatt szerintem sokan csak álmodozunk az óceánok és tengerek partjairól. Én pedig megkívántam a kéket emiatt. A választásom erre a csodálatos óceán kék színben pompázó Lecenté Ocean Iridescent glittert választottam. Gyönyörű mély kék ezernyi apró holografikus csillámmal. 
A használata ezeknek a poroknak nagyon egyszerű, és nem csak géllakhoz lehet használni. Alapnak szintén CND lakkot használtam (nem kapható már) és a még meg nem száradt krémlakkba szóróm óvatos mozdulattokkal a port, majd leütögetem körömről a felesleget, és azután az ujjammal óvatosan belelapogatom a félszáraz lakkba. Kétféle fedőlakkot használok, az egyik egy noname, fedőlakkal fixálok először, amíg az szárad, addig kifestem a maradék körmömet másfajta színnel. Végül a szokásos és sokat emlegetett CND Vinylux fedőlakkját használom. A glitteres körmeim két hét után is tökéletesen fennmarad, csak a lenövés látszik. Egy ilyen kis tégely szerintem élethosszig elegendő, főleg, ha csak saját használatra tartjuk. 


Összességében a kedvenc díszítő elemem jelenleg. Az utóbbi hónapokban nagyon egyszerű manikűröket szoktam készíteni, de továbbra is szeretem, ha van rajtam valami kis extra, erre pedig nagyon jók a CND Lecenté glitterei. Biztos vagyok benne, hogy beszerzek még pár árnyalatot ezekből, és hozom nektek a manikűr ötleteket. 

Nincsenek megjegyzések