Újdonság a polcomon | Konopka's hajhullás elleni sampon és balzsam

A Konopka's arcápolási termékeiről már írtam korábban egy posztot, ahol olvashattok egy keveset a márka történetéről is. Miután kimerítettük az arcápolás témakörét, ideje figyelmet szentelni a hajápolásnak is. A levendula szezon is lassan, de biztosan itt van, ennek apropójából essen szó a Dr. Konopka's hajhullás elleni sampon és balzsamjáról. 


A csomagolása csodálatos, nívós és igazán egyedi. Nagyon tetszik ez a letisztult patikai világ, egy csipetnyi luxussal fűszerezve. 
A kiszerelés elég nagy, mindkét esetben 500 ml. Ami talán használat közben kissé bosszant az a kozmetikumok kiszerelése. Letekerhető kupakjával és a flakon nagy nyílású szájával kissé macerás az adagolás. 
Az első, ami feltűnik az az illat, csodás visszafogott levendula, amely valóban megnyugtatja hajmosás közben az érzékeket. A sampon a 37. és az 52. számú növényi eredeti bio olaját tartalmazza, amely szükséges ahhoz, hogy a haj egészséges legyen. 
A sampon kellően habzik, amely krémes állagú. Kevés kell belőle, főleg a második mosásnál. Én mindig kétszer mosom meg a hajam, ezért fogy el nálam mindig hamarabb a sampon, mint a balzsam.  
Használat közben nagyon szeretem a sampont, mert valóban alaposan tisztít és a habja sem irritálta a fejbőrömet, de a szárítás utáni állapotával nem voltam megelégedve. Sajnos szárítás után csikorgós, összetapadt érzete volt a hajamnak. Úgyhogy nem igazán vált be, ezért előmosó samponnak használom.


A balzsamot már jobban szeretem a samponnál. Érdekes, hogy más samponokkal is jól működik, abszolút kibonthatóvá és puhává teszi a hajat.
Az illat itt is természetesen levendula, az állaga sűrű, a szín halvány lila. A hajból könnyű kimosni. Viszonylag tartós a levendulaillat, úgyhogy abszolút elégedett vagyok a balzsammal. 


Összességében vegyes érzelmeim vannak ezzel a termékcsaláddal kapcsolatban. Sajnos a sampon nem vált be annyira, igaz fel tudom használni más módon. A balzsamot viszont nagyon szeretem. Valóban könnyen kezelhetővé és puhává varázsolja hajamat. Mostanában úgy vettem észre, hogy átlagos mértékben hullik a hajam, sőt a babahajak is megjelentek, úgyhogy aki hajhullás problémájával küzd, annak ajánlom kipróbálásra a Dr. Konopkas's Anti Hair-Loss samponját.

A Dr. Konopka's termékeit megtaláljátok a DM drogériák polcain.

Nincsenek megjegyzések