2018| Born Pretty Store újdonságok és manikűrök III.

Nemrég érkezett egy tesztcsomagom a BPS webshopjából. Nem lesz túl hosszú a poszt, ugyanis három termékre terjed ki a választásom. Mivel itt a jó idő és a nyár  tavasz, ezért próbáltam az évszaknak megfelelő termékek közül válogatni. 
Elsőként egy csodás világos kék holografikus lakkra esett a választásom.


Eddig csak a négyszög alakú Born Pretty Store holografikus lakkokat próbáltam, hiszen azok ár-érték arányban abszolút megérik a pénzüket. 


Ez a lakk téglalap alakú és 10 ml mennyiséget tartalmaz. A finise lineáris holo, amely árnyékban is megmutatja magát.  Az ecset egyszerű kialakítású, de mégis könnyű vele lakkozni. A lakk formulája meglepően jó, magasabb árkategóriás lakkoknál szoktam ilyen könnyen kezelhetőséget és erős pigmentáltságot tapasztalni. Szép fényesre szárad, ráadásul gyorsan, ezért nem is kentem rá fedőlakkot. 
A lakkot EZEN a linken találhatjátok meg 9.99 dolláros áron. Szerintem teljesen megéri, hiszen egy abszolút jó minőségű lakkot kapunk a pénzünkért. A következő választásom egy nyomdalakkra esett. Nagyon-nagyon szeretem a márka nyomdalakkjait, csak ezeket használom a nail artokhoz. Nem lett túl fantáziadús a manikűröm, egy egyszerű dupla nyomdát választottam. Színben szerettem volna, hogy az egész manikűr harmonizáljon, szerintem ezt most sikerült is kivitelezni.
A nyomdalakk maga az álom, és minden nyomdapalettával kompatibilis. 
A nyomdalakkot EZEN a linken találhatjátok meg a #271-es színű az. Végül, de nem utolsó sorban kértem egy tavaszi virágmintákból álló palettát is. Nagyon szeretem a virágos lemezeket, főleg azokat, amelyeken apróbb minták vannak.
Szerettem volna valami színes, valóban tavaszias manikűrt alkotni, így született meg ez a rózsaszín-narancssárga kombináció. A színes forgatagra került még egy kis holografikus csillám, amely a makró képen jól látszik. Erre az alapra BPS fekete nyomdalakkal nyomdáztam. A paletta hozza a BornPrettyStore által megszokott kiváló minőséget. Az előző manikűrnek a mintája is ERRŐL a virágos lemezről van. A lemez ára 2,59 dollár. 
Egy 10%- kedvezményre jogosító kuponom is van számotokra, amely a nem akciós termékekre vonatkozik: ERZB10Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban?

Nincsenek megjegyzések