Újdonság a polcomon | Organic shop kozmetikumok

Az Organic Shop termékei természetes alapanyagokat tartalmaznak, bio kivonatokkal és olajokkal. A kozmetikumok csomagolása színes és vidám. A portfólióban megtalálhatóak a samponok, a testvajak, arckrémek stb. A mai posztban két kozmetikumot hoztam Nektek egy banán illatú testdesszertet és egy hidratáló tusfürdőt.


Éjjeli csábítás kényeztető tusfürdő bio maracuja és kakaó kivonattal


A tusfürdő csomagolása nagyon praktikus a pumpás kiszerelésnek köszönhetően. A termék állaga géles, átlátszó. Kellően habzik, amely elég krémes ahhoz, hogy ne szárítsa a bőrömet. Az illata eleinte egyszerűnek tűnhet, mert a maracuja szó szerint berobban az ember arcába. Fürdés közben érződik a kakaó illata, amely finomít gyümölcsösségen. Az illata egy bő órán át érződik törölközés után is.
Egyébként most így tavasszal lenne igazán aktuális ez a termék, hiszen a kakaó még visszahúz az őszi-téli időszakba, míg a maracuja felfrissít, energiával tölt fel, ahogy a tavasz első sugarai. De az időjárás éppen nyarat idéz, ennek ellenére ajánlom ezt a terméket.
Hosszú távú használat esetén semmilyen irritációt nem tapasztaltam.
SLS, -parabén, -szilikonmentes. A kiszerelése 280 ml.

Banán shake regeneráló testápoló


Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam ezt a testápolót, hiszen banán illatú kozmetikummal nem találkoztam korábban. A banán egyébként a reggeleim szerves részét képezik, hiszen edzés után vagy pihenőnapokon is azt reggelizem, ráadásul az egyik kedvenc gyümölcsöm.
Amin meglepődtem, hogy óriási a kiszerelés, 450 ml, amely napi használat mellett is sokáig elegendő. 
Lecsavarva a kupakot, édeskés banánillat csapja meg az orromat, de inkább a friss és kissé zöld banáné. A színe banán sárga, az állaga sűrű, balzsamos, ennek ellenére könnyen beszívódik a bőrbe. A hidratáló hatása fantasztikus, hiszen már az első próbát követően a bőrömet puhának és bársonyosnak éreztem. A hidratálástért a bió avokádóolaj, a makadámiaolaj felel, valamint a bio banánkivonat. A leírás alapján a terhességi csíkok halványításában is segít. 
Hosszú távú használat mellett semmilyen irritációt nem tapasztaltam. 


Összességében nagyon szimpatikusak az Organcis Shop termékei, biztos vagyok benne, hogy fogok még kipróbálni mást is a márkától. A tusfürdő kellemes illatú gyümölcsösen édes. A bőrömet nem szárítja, nem irritálta. Kedvencem a banán illatú testdesszert, amely tökéletesen hidratálja a bőrömet, a banánillat órákon át beburkolja az összes érzékemet. 

Az Organic Shop termékeit megtaláljátok a Müller drogériákban, a Tescoban és a bio boltok polcain. 

Nincsenek megjegyzések