Maszkmánia | Cettua Foot mask

A mai poszt rendhagyó lesz, hiszen nem arcmaszkról van szó, hanem egy lábra valóról. Abszolút újdonságnak számítanak számomra a lábmaszkok, de mivel itt a jó idő és előkerülnek a szandálok, papucsok, így érdemes a lábunkra extra ápolást fordítani. 
Lássuk, mit tud a Cettua Foot maszkja. 


Ez tulajdonképpen egy lábhámlasztó zokni, tehát egyszeri alkalommal tartós eredményt tudunk elérni. A csomagolása praktikus, egy ilyen kis tasakban van egy pár zokni, illetve egy tapasz, amellyel le tudjuk zárni a zokni szárát, így kényelmesen tudunk benne közlekedni. 

Az első dolog, amit csúnyán benéztem, az az volt, hogy úgy hámlaszt, hogy láthatatlanul. Azt hittem, hogy ettől is majd darabokban fog leválni a bőr a lábamról, de nem. Olyasmi lehet, mint az arcra való hámlasztók, nagyon kíméletes. 
A zokninak két borítása van, egy műanyag és belül egy textil, amely át van itatva hűsítő folyadékkal. A maszkot 20-30 percen át érdemes a lábon hagyni, utána egyszerűen levesszük és bemasszírozzuk a maradék krémet, szérumot. 
A szérum egyébként hűsít, úgyhogy ezt a műveletet tényleg akkor érdemes csinálni, amikor meleg van, mert télen elég kellemetlen. 
A maszk beszívódása után a lábam hihetetlenül puha és selymes tapintású. Közel egy hét elteltével még mindig nagyon puha a lábam és nincsenek kiszáradt részek sem. Tehát megfelelően hidratál hosszú távon. 
A bőrkeményedéssel nem bánik el, de ezek szerint ez nem is erre lett elsősorban kitalálva. 

Összességében, egy jó minőségű lábmaszknak tartom, amely hosszú távon hidratálja a lábakat. A zokni kialakítása ideális, az én 39-es lábamra kicsit nagy volt, szerintem olyan 40-42-es méretig oké lehet a használata. 

A tasak tartalma egy alkalomra elegendő és 1490 forintba kerül. További Cettua termékeket keressétek a Notino webáruházban. 

Nincsenek megjegyzések