Újdonság a polcomon | Sante nude paletta és szeméhéjtus

A Santé márkának eddig csak a testápoló termékeit próbáltam, meglepetés volt számomra, hogy dekorkozmetikumokat is gyártanak. Egy nude színekből álló palettát és egy szemhéjtust próbáltam első körben. A csomagolás egyszerű és praktikus. A paletta viszonylag kicsi, ezért nem foglal sok helyet. A fedele műanyag, így könnyen átlátható, hogy milyen színek vannak a palettában. Az anyag maga, elég strapabírónak tűnik. Található még egy kétvégű applikátor is a tokban, de nem veszem hasznát igazából, úgyhogy nem tartottam meg. 

A barna legkönnyebben kihasználható árnyalatai vannak a palettában, amelyekkel tudunk természetes sminkeket, illetve füstös hatást is elérni. A színmintát az alkaromon balról jobbra láthatjátok. A leggyengébb fedése az első színnel van , már-már átlátszó, abszolút minimálisan pigmentált. Elsősorban ezt a bázis felé szoktam felkenni, hogy a rákerülő színeket kicsit felerősítse és egyenletesebben mutasson. 
Három szín enyhén szaténfényű, remekül pigmentált. A középső színt matt jellegű, egyébként a szemöldökömre szoktam használni vagy mélyítővonalba.
A színekről általánosan elmondható, hogy könnyen satírozhatóak és nem porolnak az átlagosnál jobban. Szerintem ez egy remekül kihasznalható paletta, előszeretettel nyúlok hozzá.


Általában szemhéjfilceket szoktam használni tusvonal készítéséhez, de felcsigázott ez a hagyományos kiszerelés. A termék egy papírdobozban érkezik, ezt kifejezetten praktikusnak tartok. Maga csomagolás igencsak egyszerű, de tusoknál nem igénylek semmiféle feltűnő megjelenést. Az ecset töltőtollra emlékeztet és valóban könnyű vele a tusvonalat meghúzni már az első használatot követően. Lehet vele vastagabb és vékonyabb vonalakat is húzni, attól függően milyen tusvonalat akarunk, ráadásul azt a bizonyos farkincát is könnyű vele megalkotni. 
A pigmentáltsága remek, tényleg fekete. Ha kitapasztaljuk a megfelelő mennyiséget, akkor akár egy egyszer is elég végighúzni a szempillatöveknél a tust. Egyébként könnyen építhető, ha keveset viszünk fel belőle és ezért foltosan fed. Gyorsan szárad és abszolút tartós a szemhéjon. 

Összességében nagyon meg vagyok elégedve a Santé dekorkozmetikumaival. A paletta abszolút jól kihasználható, szerintem kezdő sminkelni tanuló lányoknak abszolút ideális darab. A szemhéjtus is hamar a kedvencemmé vált, hiszen könnyen tudok vele tusvonalat húzni és nem kenődik el, tartós.

A Santé kozmetikumait a Müller drogériákban keressétek elsősorban.

Nincsenek megjegyzések