2018 | dm Kedvencek tavasz

SPOILER! Ez a bejegyzést csak az nézze meg aki már átvette a dobozát vagy érdekli mi volt a legutóbbi dm Kedvencekben.
Először is köszönöm szépen a dm-csapatának, hogy megleptek a dobozzal, hihetetlenül örültem neki. Sajnos évek óta nem sikerült a szerencsések közé kerülnöm, pedig a dm-nek vannak a legjobb meglepetés dobozai a magyar piacon. Muszáj előre lelőnöm a poént, de szerintem nagyon klassz lett az aktuális box.Kezdjük az elején: a doboz külseje valami csodaszépre sikeredett! Eddig ez a legszebb doboz az összes kiadást beleértve. Nagyon-nagyon tetszik, biztosan megtartom. Szokásos módon, egy selyempapírban lapultak a kozmetikumok. 
Ami a tartalmat illeti, szerintem abszolút kihasználhatóak a termékek és hasznosak is. Ráadásul egy igen népszerű dekorkozmetikum is helyet kapott a dobozban, úgyhogy abszolút megérte a 3000 forintos árat a dm Kedvencek. 
Az alábbi képen láthatjátok a az összes terméket egyben, mindegyik teljes kiszerelésű:


Kétféle hajápolási termék lapult a dobozban, az egyik a Herbária híres Csalán samponja, a másik a Schwarzkopf egyik újdonsága, a Beology regeneráló balzsam. 
A Herbária sampont anyukám fogja megkapni, mert én nem szeretem ezt a márkát. Egyébként normál hajra ajánlott és 200 ml-es kiszerelésben kapható. 
A Beology balzsamra nagyon kíváncsi vagyok, hiszen nem tudok meglenni balzsam nélkül.  A kondicionáló algát tartalmaz, amely könnyen kezelhetővé teszi a hajat. 400ml-es kiszerelés volt a dobozban. 


A box tartalmazott még egy Dr. Organic Csigagél hidratáló arcpakolást is, amely 10 ml-es kiszerelésben érkezett. Nagyon szeretem ezt a pakolást, korábban már próbáltam. 
A Dr. Konopka's arcápolóiról korábban írtam egy bejegyzést, úgyhogy nagyon örültem ennek a kézkrémnek. Homoktövis tartalmának köszönhetően regenerálja a bőrt és megvédi a kiszáradástól. 
Az X-epiltől egy szőrtelenítő krém érkezett. Lassan, de biztosan itt a rövidnadrágos idő, úgyhogy ennek is nagy használt veszem. 


Végül, de ne utolsó sorban, két sminkterméket is találtam a dobozban. Az egyik a MakeUp Revolution kontúrozó palettája, amely egy bronzert, egy highlightert és egy pirosítót tartalmaz.
A dm Kedvencek abszolút csúcspontja a Physicians Forumla butter bronzosítója light árnyalatban. Nagyon szerettem volna már kipróbálni ezt a bronzosítót, de sokallottam az árát, úgyhogy elnapoltam a vásárlását. Már nagyon várom, hogy mit tud és valószínűnek tartom, hogy megosztom vele kapcsolatban a tapasztalataimat Veletek is. 


Összességében szerintem ez egy szuper kiadás volt. A doboz csodálatos és szuper tároló lesz majd belőle, a termékek egytől-egyig kihasználhatóak számomra. Legjobban a Butter Bronzernek örültem és a Schwarzkopf regeneráló balzsamjának és a Dr. Konopka's kézkrémnek. 

Nektek, hogy tetszik a doboz tartalma? 

6 megjegyzés

 1. Már a Butter Bronzer miatt megérte annak, akit érdekelt. Egyébként még a sampont leszámítva engem annyira nem hoz lázba. Viszont a doboz tényleg gyönyörű *-*

  VálaszTörlés
 2. Annyira már nem is bánom, hogy lemaradtam a dobozról olyannyira, hogy meg sem próbáltam "megnyerni", mivel nem mindent tudtam volna használni belőle. Körülbelül azokat, amiket írtál, hogy a legjobban örültél nekik, azoknak én is örültem volna. (-:

  VálaszTörlés
 3. Sejtettem, hogy a Physicians Formulatól a bronzosító lesz benne a dobozban. :) Már az egyedül többe kerül, mint a doboz ára, és még mennyi más termék volt benne... :) Sajnos a sorsoláson most sem sikerült bekerülnöm. :(

  VálaszTörlés
 4. Most még szomorúbb vagyok, hogy nem sikerült nyerni. Bevallom én "tisztességesen" játszom és csak egy címről jelentkezek érte, talán három alkalom volt, hogy több címről jelentkeztem, de akkor sem sikerült. :D

  VálaszTörlés
 5. Szerint baromi erős ez a doboz,a hónapban simán veri az összes többi boxot!Most még szomorúbb vagyok,hogy ismét nem sikerült bekerülnöm :/

  VálaszTörlés
 6. Nagyon sajnáltam, hogy nem sorsoltak ki, de a termékeket elnézve nagyon örülök neki utólag...Mármint csodás összeállítás (szerintem a legjobb, amit eddig láttam tőlük az utóbbi időszakban), de semmit nem tudnék használni közülük - illetve vannak dolgok, amiket nem akarnék, látok néhány terméket, ami már kiharcolta magának nálam az elmúlt években a soha többet nem megyek a közelükbe címet.

  Viszont örülök, hogy Számodra remekül használható dobozka lett, és sikerült megkaparintani egyet! :D

  VálaszTörlés