Nem csak kislányoknak | Tangle Teezer Hello Kitty kiadás

Korábbi zsákmányos bejegyzésben mutattam már Nektek a posztban szereplő gyöngyszemet. Maga a Tangle Teezer nem újdonság számomra, hiszen Katy megajándékozott eggyel. Semminek nem tudok ellenállni, amin Hello Kitty szerepel, így esett az, hogy a meglévő TT-m mellé érkezett még egy. Arra viszont nem gondoltam, hogy ennyi különbség lesz a két fésű között. 


Ad egy kis exkluzivitást az, hogy külön dobozba kaphatóak a Tangle Teezer fésűk, ráadásul ebben az esetben Hello Kitty is jól látható. Doboznak van egy hátránya, hogy nekem erőfeszítésembe kerül kinyitni és az idegességtől szétvágtam, így nem tudtam megtartani, pedig gondoltam, hogy visszateszem, hiszen addig sem porosodik. 
A fésű kapott egy aljat, amelyet abszolút praktikusnak tartok, hiszen így a tárolás során nem sérül a sörte, úgyhogy egyszerűen bele lehet dobni a táskába. A mérete viszonylag kicsi, legalábbis a másik TT-hez viszonyítva. Gondolom ez elsősorban kislányoknak készül, úgyhogy az ő kis kezükhöz méretezték, de számomra is ideális a méret, hiszen stabilabban tudok ráfogni, kevésbé esik ki a kezemből, így a nem hiányzik a nyél által okozott könnyebbség. 
A minta meglepően tartós rajta, pedig már elég régóta használatban van, ejtettem már le nem egyszer, de még mindig szuper, semennyit sem kopott.
A sörték elhelyezkedését nem mondanám túl sűrűnek. A hajat valóban fájdalommentesen bontja ki, akár szárazon akár vizesen. Azt vettem észre, hogy ha ezzel fésülködöm a hajam sem száll ezer felé, hanem szépen rendbe rakja a hajkoronámat.Összességében hiába készült elsősorban gyereknek, jóval praktikusabbnak gondolom a felnőtteknek való Tangle Teezer-nél. Kézre áll, tehát apróbb tenyerű lányoknak sem esik ki a kezéből, könnyebb ezáltal a hajat is fésülni vele. Méltó a hírnevére, mert valóban könnyen bontja ki a hajat fájdalommentesen, legyen akár vizes vagy száraz. 

A Tangle Teezer Compact Styler Hello Kitty hajkefét keressétek a Notino webáruházban.

2 megjegyzés

 1. Nagyon aranyos :) Szeretem én is a Tangle Teezert, már a másodikat koptatom, sajnos a sörték egy idő után hajlottak maradnak. Szoktam dobálni is, nem direkt, lehet, jobb is a kisebb méret.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez szerintem akkor neked való :) Legalábbis méretre biztosan. Nekem még egy sörte sem hajlott el, pedig használom rendesen.
   Persze nem lesz egy örök darab :). Sajnos :D.

   Törlés