Egy webshop, több termék | Wenemo Beauty webáruház

Nagyon szeretem azokat a webáruházakat, ahol egyszerre több dolog is fellelhető. A Wenemo Beauty webshop is pont ilyen, hiszen jógamatractól kezdve a körömápolásig sok minden megtalálható. A webshop jóvoltából, most három különböző dolgot is bemutathatok az ott vásárolható termékek közül. 


A Mavala körömápolási termékiről nem hallottam korábban, de a kínálatot nézve elég speciális területet fed le a témában. Sajnos a körömerősítő kifogyott a webshopból, ezért a körömlakk szárító fedőlakkra esett a választásom. 
Egy szárító egy dobozban érkezik, amelyen információk olvashatók le az összetevőkkel, illetve a használattal kapcsolatban. 
Egy jó fedőlakk nem hiányozhat egyetlen egy lakkozó lány polcáról sem és igenis fontos, hogy jó minőséget válasszunk, hiszen ezzel megnőhet a lakkozásunk élettartama és adhat az alapszínnek egy plusz mélységet. A ráadás, ha villámgyorsan megszárad a felkent lakk. 
A Mavala elsősorban gyorsszárító fedőlakként funkciónál, de meglepetésemre a fentiek mindegyik tulajdonságát hozzá. Egy védőpáncélt képez a lakkozásra, mélyíti, kiemeli a lakk alapszínét és csodás hosszan tartó fénnyel vonja be. Az egyetlen hátránya, hogy összehúzza a lakkozást, de ez általános jelenség az utóbbi években, úgyhogy ha lezárjuk egy vízszintes mozdulattal a lakkozást, akkor nincsen gond. A szárító hatás valóban kiemelkedő, pár perc elteltével valóban koppanósra szárad.
Szerintem ez a fedőlakk jobb a híres SV fedőlakkjánál is. Sajnos jelenleg nincsen készleten ebből a lakkból, de remélem hamarosan újra kapható lesz. 
További Mavala termékeket ITT találhattok. 


Ajakápolóból sosem elég, ráadásul most már tényleg itt a jó idő, úgyhogy ideje gyümölcsös illatra váltani. A Hurraw ajakápolók prémium minőségű, vegán összetevőket tartalmaznak. Nem tesztelnek állatokon. 
A termék csomagolása cuki, viszont az ovális formán magam is meglepődtem. Igazából ez a dizájn használat közben nem nyújt többet vagy kevesebbet. 
Az ápoló hatása is szuper, elég reggelente bekennem vele az ajkaimat és tökéletesen hidratáltak a nap végéig, ráadásul az utóbbi hetek hideg időjárásában is abszolút jól teljesített. 
Szerencsére nem hagy maga után semmilyen ragacsos, olajos vagy zavaró utó érzetet. Pár percig érezni lehet ugyan némi sikamlós érzést, ez egyáltalán nem zavaró és nem is marad meg hosszú távon. 
Az illata a nyárra emlékeztet első sorban, ez a papajának és az ananász fúziójának köszönhető, egyébként ez a kellemes illat egész sokáig megmarad. 
Az árát sokkalom 1990 forintért, de tényleg nem lehet rá egy rossz szavam sem, ráadásul sokáig elég. 


Az Invisibobble hajgumik elég későn értek el hozzám. Ezek a gumik arról híresek, hogy telefonzsinórra emlékeztető alakjuk van, valamint nem törik meg a hajat. Nekem elég sokszor van felfogva a hajam és azt szeretem, ha erősen tart.
Nem mondom, kellett pár nap mire rájöttem, hogyan kényelmes nekem ezeket a zsinóros gumikat használni, de amióta rájöttem hogy kényelmes azóta csak ezek vannak a hajamban itthon. Edzéshez is ideálisak, de valahogy utcán annyira nem érzem bennük komfortosan magam, de ennek az az oka, hogy, ha megyek valahova szeretem érezni, hogy valóban tart a hajgumi és szorosan fogja a hajamat.
Eleinte kiszedni sem tudtam úgy a hajamból, hogy ne akadt volna bele és tépett volna ki pár hajszálat, de rájöttem, hogy egyesével kell lefejtenem a hurkokat és akkor minden rendben, hamar kitudom szedni a hajamból fájdalom nélkül.  
Hosszú távú használat mellett sem nyúlt meg, úgyhogy tartós darabnak bizonyulnak.
Egy kis dobozban három hajgumi található, kicsik tehát zsebben is könnyel elférnek. Az áruk is szerintem kedvező és megér 1590 forintot, ráadásul rengeteg színben érhetőek el. 


Nincsenek megjegyzések