Maszkmánia | Bulgarian Rose hámlasztó arcmaszk

Korábban már volt szerencsém kipróbálni Bulgarian Rose arcmaszkot, amelyről ITT olvashattatok már korábban. Ez a maszk annyiban más, mint a korábbi posztban szereplő, hogy hámlasztó hatású és igazából egészen máshogy kell alkalmazni.


A hámlasztástól mint olyan, egyelőre ódzkodom, de ebben annyira gyenge a hámlasztó, hogy kimertem próbálni. A termék csomagolása, hogy már megszokhattuk a Bulgarian Rose esetében egyedi és csodálatos, valódi dísze a fürdőszoba polcnak.
A termék illata elég erőteljesen rózsás, de ami a legfurább benne, hogy átlátszó zselés alapban sok-sok piros gömböcske található.
Ebből a különleges gélformulából kell kinyomni egy kicsit a tenyerünkre, majd körkörös mozdulatokkal bemasszírozni az arc bőrébe 1-2 percen keresztül. Ha ezzel mind megvagyunk, akkor langyos bő vízzel le kell mosni a maszkot, és már kész is. 
Már az első használat elteltével éreztem, hogy hidratált a bőröm, nem kellett utána arckrémet használnom. Heti 1-2 alkalmat ír kombinált bőr esetében, igazából nagyon látványos hatást nem láttam, de azért elmondhatom, hogy bőröm összképe szebb, mióta ezt a maszkot használom rendszeresen. 
Viszont zsíros bőrűeknek nem ajánlom.
Száraz és kombinált bőrre viszont jó választás ez a maszk.

A hámlasztó maszkot keressétek online ITT. A kiszerelése 75 ml, az ára 1414 forint. 

Ti használtok hámlasztó maszkot? 

Nincsenek megjegyzések