Manikűrök Born Pretty Store termékekkel III.

Elég körülményesen került hozzám az újabb BPS tesztcsomag, de szerencsésen megérkezett. Sajnos a körmeim november óta törnek és lemezesen válnak fel. Mivel, már jó pár hete nálam a csomag, úgy döntöttem nem fogok arra várni, hogy talán most végre megnőnek a körmeim. Nagyon rosszul érzem magam rövid körmökkel, és csak reménykedni tudok, hogy hamarosan visszanőnek. 
Öt terméket választottam: egy palettát, két nyomdalakkot, kis tasak holografikus négyszög alakú körömdekorációt és egy aranycsillámokat tartalmazó tégelyt.


Nagyon elégedett vagyok a Born Pretty Store palettákkal. Nagyon jó minőségűek és viszonylag olcsón lehet őket megvásárolni. Még télen választottam ezt a lemezt, arra gondolva, hogy jó lesz tavasszal, hiszen szuper virágminták szerepelnek rajta. A minták kellően mélyek, és kiválóan tapadnak az átlátszó fejű nyomdázómra.
A kedvenc fehér nyomdalakkomat megszüntette az Essence, így gyorsan fehér nyomdalakk keresésbe kezdtem. Végül erre a BPS darabra esett a választásom, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Rózsaszín nyomdalakkra meg mindig szükségem van, ráadásul ilyen világos rózsaszín nyomdalakkom nem volt korábban.
Egyébként nagyon jó minőségű lakkok, minden lemezzel kompatibilisek a gyűjteményemből.

Ezekre a holografikus piramis alakú kis díszítő kövecskékre már régóta kíváncsi voltam. Nagyon szépen mutatnak a körmökön. A színe lila, és napfényben megmutatja holografikus mivoltát. Könnyű felhelyezni és jól tapad, a már félig megszáradt körömlakkba. Vastag fedőlakk réteggel fixáltam, így nem esett le a kis dekoráció. Ha hosszabb lenne a körmöm, akkor kreatívabban oldottam volna meg a kis „szegecseket”, de sajnos nem így alakult.
Nagyon szeretem a csillámokat, de sajnos szintén nem túl kreatív módon oldottam meg a felhelyezésüket. Nyilván hosszú körömökre terveztem vele manikűrt, mivel annak híján vagyok, így csak szimplán beleszórtam a menta alapba, majd nyomdáztam rá virágokat.


A palettát EZEN a linken találhatjátok, a nyomdalakkokat EZEN és EZEN, az aranycsillámokat EZEN, míg a „szegecseket” pedig EZEN a linken tudjátok megvásárolni.

A BPS biztosított 10% kedvezményt is Nektek a nem akciós termékekre: ERZB10

4 megjegyzés

 1. A rózsás, a kék és a szegecses a kedvencem :) Nagyon szeretem a BPS termékek többségét, lemezben pl. eddig még talán soha nem is csalódtam, illetve nyomdalakkban sem...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm:). Én sem igazából. Nagyon jó dolgaik vannak, szinte fillérekért.

   Törlés
 2. A lila szegecses nagyon tetszik, szép árnyalat és szolid is így együtt. Nagyon régen rendeltem a BPS-től, pedig tényleg jók a lemezeik, működik mindegyik.
  Nekem akkor törne a körmöm, ha nem lakkoznám, kell rá a védelem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :). Amúgy tényleg érdemes rendelni, én is mindig hetekkel később jövök rá :D. Meg a lemezeken kívül csomó jó cuccuk van.
   Ha lakkozom is törik, most abban a fázisban vagyok :(.

   Törlés