Avon, Pink Passion

Annak idején nagyot robbant az Avon matt rúzskollekciója. Én is beszereztem azóta jó pár darabot, mert ár-érték arányban ennél jobb kiadással nem találkoztam. Nemrég három új rózsaszín árnyalattal bővült a matt rúzspaletta. Név szerint: Rose Awakening, Rouged Perfection és a Pink Passion. Az utóbbiról esik szó ebben a posztban. Természetesen a csomagolása nem változott, megmaradt fekete szín, matt borítással. Igazából minden ugyanolyan, mint a korábbi rúzsoknak. 
A színe csodálatos! Gyönyörű természetes rózsaszín árnyalat, amelyet tavasszal és nyáron előszeretettel fogok viselni.
Az állaga krémes, könnyen kenhető és precízen lehet felvinni. A száraz részeket hajlamos kiemelni, szóval előtte nem árt egy alapos ajakradírozás. 
A Pink Passion árnyalat kényelmes és tartós viseletet nyújt, és az ajkaimat sem szárította ki. 


Akik szeretik a természetes hatású rózsaszín ajkakat, azoknak ideális választás lehet a Pink Passion. Nagyon kedvelem ezeket a matt rúzsokat, és őszintén megmondom, nem bánnám, ha havonta még három árnyalattal bővülne a választék. Igaz, nem akarok telhetetlennek tűnni, de a bevált termékekhez ragaszkodom, az meg mindig jó dolog, ha bővíthetem a gyűjteményemet.

Az Avon újdonságait keressétek online, az új árnyalatú rúzsokat pedig megtaláljátok a katalógusokban 979 forintos darabáron.

Nektek, hogy tetszenek az új Pink árnyalatok?  

Nincsenek megjegyzések