Maszkmánia: Bulgarian Rose hidratáló arcmaszk

A Bulgarian Rose márka eredetéről korábban már olvashattatok posztot (ITT). A kínálatban az arcmaszkot elsőre kiszúrtam, mivel maszkmániában szenvedek egy ideje, így alig vártam, hogy kipróbáljam. 
Kombinált bőrtípusomra általában hidratáló maszkokat szoktam keresni, mert a száraz részek így a tél vége felé igencsak szárazak, és hiába kenem őket tartalmas krémekkel, kell a maszkok nyújtotta plusz a rutinba.
A márka Rose termékcsaládjának szerintem igazán luxushatású csomagolása van. A termékcsalád minden egyes tagja harmonizál egymással.
A Rose termékeknek nevükből adódóan rózsaillata van, de a kellemesebb fajtából. Aki a rózsaillatok szerelmese, az mindenképpen tegyen a márkával egy próbát. 
A maszk fehér színű, az állaga nagyon sűrű. A használati utasítás szerint az arcbőrbe kell masszírozni egy mogyorónyi mennyiséget, majd 10 percig az arcbőrön hagyni.
Lemosni langyos vízzel átitatott kézi törölközővel kell, majd óvatos, lapogató mozdulatokkal leitatni a felesleges vizet száraz törölközővel. 
Az eredmény pedig bársonyosan puha és hidratált, valamint feszes arcbőr. 
Hosszú távú használata során sem okozott bőrirritációt.
A terméket EZEN a linken tudjátok megvásárolni 1580 forintért. A kiszerelése 75 ml-es.

Facebook: 

Nincsenek megjegyzések