Csokicsoda | Avon Senses Sensual Dream tusfürdő

A tusfürdőkről szóló posztok elég megosztóak, mind a bloggerek, mind az olvasók szerint. Viszont vannak olyan egyedi darabok, amikről jó ha tud az ember, pláne abban az esetben, ha nem tudjuk élőben megnézni és megszagolni. Az Avon tusfürdőket is többnyire illatosított papírról szagolhatjuk meg, aminek vagy valósághű illata van vagy nem.


Az Avon Senses tusfürdőiről jó véleménnyel vagyok. Az illatok változatosak, minden évszakban megtalálom a magam kedvencét. Természetesen limitált Senses kiadásokkal is találkozhatunk a márkánál, mint például a Sensual Dream tusfürdő esetében is. 
A csomagolása szerintem igazán gyönyörűre sikeredett, számomra luxusérzetet nyújt. A címkét tekintve minden ugyanaz, mint a többi Senses tusfürdő esetében. Biztosan zárordó pattintós kupak, masszív flakonnal. 
Nem is tudom mire számítottam, de arra biztos nem, hogy ennyire meg fogom szeretni ezt az illatot.
A leírás alapján csokoládé keveredik egy leheletnyi kókusszal. Ennek a két illat fúziójából egy igazán varázslatos és nem tucat aroma jött létre. Az igazi csokoládé fanyar illata mellett, megbújik egy sütis édeskés jelleg, amelytől úgy éreztem, hogy megtudnám enni az egész flakon tartalmát. 
A tusfürdő állaga pudingszerű, fürdőpamaccsal használva pedig semmilyen problémát nem okozott ez a textúra. Könnyen habzik, amely egyszerre lágy és krémes ugyanakkor a bőrt nem táplálja. De nem is a hidratáló hatása miatt táraztam be belőle, hanem azért a fantasztikus illatért, amelyet zuhanyzás közben nyújt. Sajnos a bőrömön már nem érzem az illatát, de lehet nem is baj, mert így egy flakon elhasználása után sem untam meg a tusfürdőt.

Összességében szerintem eddig ez a legjobban sikerült Avon Senses tusfürdő. Minden benne van, amit az édesszájú lányok, fiúk keresnek. Igazi csokoládéillat, megbolondítva egy kis édességgel. Kevés kell belőle, kiválóan habzik, de sajnos nem hidratál és az illata sem tartós a bőrön.

Az Avon Senses Sensual Dream tusfürdőt keressétek a Notino webáruházban, vagy az Avon webshopjában és a katalógusokban.

Nincsenek megjegyzések