Peripera, PowerPuff Girls paletta kollekció

Korábban már írtam a Pindúr Pandúrokhoz fűződő rajongásomról, valamint a Puszedli (Bubbles) palettáról is megosztottam a véleményemet (ITT). Említettem, hogy Csuporkát (Buttercup) és Sziporkát (Blossom) is beszereztem. 


A Puszedli palettánál elfelejtettem megmutatni a belsejét. Igazából nem tudom hova tenni ezt a műanyag borítást, amely a szemhéjpúdereket védi, valamint az applikátort. A balszélső mintázat nem tetszik, nem értem Sziporkának mi köze van a nyuszis papucsokhoz?! A tükröt külön fólia védi, azt könnyen el lehet távolítani. Én igazából mindent kidobtam a belső tartozékok közül. 
Az egész paletta kialakítása, mind külsőleg, mind minőségileg kifogástalan. Tökéletesen nyit és zár.
A színek mindkét paletta esetében csodálatosak. Színekben abszolút Csuporka áll hozzám a legközelebb csupa barna árnyalataival, mivel biztonsági játékos vagyok, ha sminkelésről van szó. Leggyakrabban ehhez a palettához nyúlok. A koncepció ugyanaz maradt, mint a Puszedli paletta esetében, két fényes és egy matt színt tartalmaz. 
Mindhárom szín remekül pigmentált, könnyen satírozható és építhető. A képeken használtam alapot a szemhéjpúderekhez, de önmagukban is megállják a helyüket. A matt finisben találhatóak aranycsillámok is, amelyek megtörik egy kicsit a matt hatást, egyébként szemhéjon nem feltűnő. 


Csuporka paletta színei nagyon tetszenek, de a komfortzónámon kívül esik, egyelőre. Ettől függetlenül az első szín igazán különleges, korábban nem láttam ilyen bordó/burgundi színt. A csodás irizáló csillámai teszik különlegessé, majdnem olyan a hatása, mint egy holografikus lakknak. A szemhéjpúderek Sziporka esetében is remekül pigmentáltak, építhetőek és satírozhatóak. Az utolsó szín itt is matt finist kapott, apró aranycsillámokkal.  


Összességében mindhárom palettáról elmondható, hogy kiváló minőségűek. Most, hogy már vannak magasabb árkategóriás palettáim, azt kell mondjam felveszik a versenyt velük a koreai társaik. Igaz, ha lebontva nézem akkor ezek a paletták is drágák voltak, mert a kilenc színért nagyjából tízezer forintot fizettem, tehát egy high end paletta árával vetekszik, és azok ennél több színt tartalmaznak. Szóval a magas ár mellé, kiváló minőséget kapunk. 
Nem bántam meg, hogy megvettem őket, mert valószínűleg örök darab lesz mindhárom paletta, és bőven hozzák a magas árkategóriás európai/amerikai márkák minőségét. 
Tartósak, nem porolnak, nap végén is intenzív marad a színük a szemhéjon. 

Még most is lehet ezeket a Peripera kiadású termékeket kapni E-bayen, de a elég magas áron. ITT még lehet kapni Csuporkát és Sziporkát közel ötezer forintért. Én pár héttel ezelőtt még fele ennyiért vettem, úgy megérte. Az ötezer forintot én is sokallom egy-egy palettáért.

Nektek melyik paletta színvilága tetszik a legjobban? 

8 megjegyzés

 1. Az a burgundi! *-*
  Hasonlít a Sleek Sunset első sor második színére - nincsenek elnevezve, még régi paletta - imádom az ilyen pirosas árnyalatokat! *-*
  Viszont a paletta többi része sajnos nem nyert, a középső szín még talán nem rossz, de az utolsó az teljesen tónusidegen...A meleg árnyalatok többnyire borzasztóan állnak, a barackos-sárgás dolgok pedig végképp katasztrófák rajtam - még a nem létező ráncaimat is kiadják és úgy nézek ki, mintha beteg/püffedt lennék...:/
  Meglepő, hogy azt a hűvös, mély burgundis árnyalatot egy ilyen kellemes, meleg lazacossal kombinálták...Nekem a kettő annyira nem megy egymáshoz...Viszont megnézném egy sminkben, ha készül vele - lehet csak egymás mellett nem tudom egymáshoz rakni a kettőt, és együtt jól néznek ki. :D

  (A másik palettában meg képen keresztül úgy tűnik, hogy nincs is matt árnyalat. A barnák szintén nem az én színeim, de el tudok vele képzelni rajtad egy gyönyörű félig elegáns sminket, és jól mutat a bőrödön/bőrszínedhez a képek alapján. :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mattok az utolsó színek,csak az aranycsillám megtévesztő 😀.
   Szeretnék majd sminkeket velük, egyelőre még ki kell tapasztalnom, hogyan kéne fotózni.

   Törlés
 2. Aranyosak ezek a paletták. Nekem egyik sem a színem, a zöldes-lilás árnyalatokat szeretem a szememen, esetleg még a taupe jöhet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj nekem a lila határeset. Mindig félek, hogy olyan mintha behúztak volna 😂.

   Törlés
 3. Annyira cukik és szépségesek, hogy megint elcsábultam, és lehet megveszem az egyiket :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen megértem 😀. Hátha valahol még van jó áron.

   Törlés