Miss Sporty újdonságok: Really Me! és Nude In Bloom kollekció

Nemrég érkeztek a drogériák polcaira a Miss Sporty újdonságai a Really Me! és a Nude In Bloom elnevezésű kollekciók. A Really Me! termékek a színes és bohókás csomagolásuk miatt keltette fel a figyelmem, a Nude In Bloom kiadás pedig abszolút testhez álló, hiszen a nude színeket részesítem előnyben. 
Really Me!

A Really Me! spirált próbáltam ki elsőként, hiszen mindig több, mint elégedett vagyok a márka spiráljaival. A csomagolása nagyon cuki, nagyon bohókás, nagyon csajos. A spirál a szokottól eltérően vékony tubust kapott. A keféje is kisebb az általam megszokottnál, viszont a kialakítása egyszerű, hiszen hegye felé elkeskenyedik.
Elegendő mennyiséget vesz fel, de kétszer-háromszor minimum át kell húzni a szempillákon, ha látható hatást szeretnék elérni vele. Egyébként szeretem, mert nagyon természetes pillákat varázsol. Úgy vettem észre, hogy optikailag hosszabbítja a pillákat, de dúsítani nem dúsít. 
Nagyon régóta nem használok tubusos szájfényt, ennek ellenére kíváncsi voltam mit tudnak ezek a darabok. A csomagolás szintén cukira és csajosra sikeredett. Két árnyalat van a birtokomban a Really Nude és a Really Pink
A tubus kialakítása csőrős, ezt én jobban preferálom, könnyebben és precízebben tudom felvinni a terméket. Mindkét árnyalat esetében elmondható, hogy állaguk balzsamos jellegű, kicsit sűrűbbek a megszokottnál. Szerencsére egyáltalán nem ragadnak és szájfényhez képest tartósak is. A fedésük gyenge, már-már alig látszanak az ajkakon. Ápoló hatásának köszönhetően az ajkaim hidratáltak maradtak egész nap. Szerintem fiatal lányoknak akik még csak most ismerkednek a sminkelés fortélyaival azoknak ajánlom ezeket a szájfényeket elsősorban.


Really Nude, Really Pink

Nude In Bloom


Mozaikos púderhez nem volt még szerencsém, úgyhogy izgatottan vártam mi sül ki ezekből az árnyalatokból. A 002 Luminous Medium árnyalat boldog tulajdonosa vagyok, pedig első ránézésre azt hittem nem fog passzolni a bőrtónusomhoz. De szerencsére ez nem így lett. 
A csomagolása végtelenül egyszerű, de egy púdernél nem is várok extra külcsínt. 
Használata egyszerű: egy nagyobb pufi fejű ecsettel körkörös mozdulatokkal veszem fel az színeket, hogy mindenből elegendő és egyforma mennyiség jusson. Felhelyezve egészen természetes árnyalatot kapok, amely tökéletesen igazodik a bőrtónusomhoz. Elég fehér bőrű vagyok, és inkább sárgás a bőrtónusom, mint rózsaszín. 
A fedése kiváló, tökéletesen mattít maszkhatás nélkül. Tartóssága is szuper, 20 fok környékén teszteltem akkor nem fényesedett át az arcom 6 óra elteltével sem. 


Nagyon szeretem a Miss Sporty körömlakkjait, szóval akik még nem próbálták azoknak bátran ajánlom őket. Szuper a textúra, könnyen kezelhető, az ecset egy álom és a színek is változatosak. Szeretnék majd külön körmös posztot a lakkokkal kapcsolatban, nail art-okat szeretnék velük készíteni. A fedőlakkot is akkor fogom kipróbálni, hiszen kíváncsi vagyok mennyire keni el a nyomdát, vagy az akril festéket.
Több nude árnyalatú rúzs is helyet kapott a kollekcióban, én a 105-ös, My Precious Nude-ot birtoklom. Kitekerve sokkal barnásabb árnyalatnak tűnt, de felkenve megnyugodtam hiszen tökéletesen áll. Nem sokkal sötétebb az ajkam eredeti színénél. Apró arany irizáló csillámokat egészül ki ez az árnyalat, amely felkenve már természetes csillogást nyújt. Nagyon szeretem ezt a rúzst, az utóbbi hetekben csak ezt használom, hiszen tartós is és hidratálja az ajkaimat. 


Összességében elégedett vagyok a Miss Sporty Really Me! és Nude In Bloom kiadásaival. A Nude in Bloom további darabjait biztosan lecsekkolom majd a drogériákban, mert abszolút az én világom. A púder és a nude rúzs a kedvencem, ezeket napi szinten használom. 
A Miss Sporty termékeit megtaláljátok a drogériák polcain. 


Nincsenek megjegyzések