Anyák napi ajándékötletek a Notinoról

Az én édesanyám nehéz eset, ha ajándékozásról van szó. Bevallom őszintén, a szükségesnél több pipere holmija nincsen. Ruhát és cipőt is csak a legszükségesebb esetben vásárol. Ezért minden évben fejtörés számunkra a testvéremmel együtt, hogy mégis mit adjunk anyunak. Mert hiába szereti a virágokat, azt már unalmas adni. Szerencsére a Notino webáruháznak hatalmas kínálata van, így én is találtam néhány dolgot, amikről úgy gondolom, hogy tetszene és örülne nekik Édesanyám.


Anyu nagyon szereti az illatokat, a parfümöket, EDT-ket. Biztosan tetszene neki a Dolce & Gabbana Dolce EDP-je, volt már a márkától korábban parfümje és nagyon szerette.
Viszont, ha biztosra akarok menni, akkor a Calvin Klein Eternity Now EDP-jét választom. Évekkel ezelőtt kapott egyet ajándékba, aminek az utolsó cseppjeit féltve őrizgeti. Nagyon kellemes, igazán nőies, alkalmakra való illat. Bevallom őszintén, nekem is annyira ízlett, hogy amikor bulizni mentem fújam magamra belőle.


Az arcbőrének ápolása kimerül nála az tiszta vízzel való megmosásával és egy szuper, tartalmas arckrém használatával. Szerintem a La Roche-Posay Nutritic arckrémjével elégedett lenne, hiszen ötven felett még több hidratálásra és extra ápolásra van szüksége az arcbőrének.A sminkelést sem viszi túlzásba, ha megy valamilyen eseményre, akkor a szempilláját szokta kifesteni, valamint egy sötét színű rúzst használ. Magasabb árkategóriás spirálja még nem volt, de szerintem ennek a Dior Diorshow Mascara szempillaspirálnak biztosan örülne.

További szuper Anyák napi ajándékötletekért látogassatok el a Notino weboldalára.

2 megjegyzés

 1. Nálunk csak virág van. Illetve most, hogy messze lakunk és nem találkozunk minden hónapban, lap vagy telefonhívás van. Anyu parfümöt sem használ, sminket egyáltalán nem, csak a körmét szoktam kifesteni, ha nálunk van. Ruhája meg több van, mint kellene, mert nem jár sehová gyakorlatilag, néha minket meglátogat. Így tényleg nehéz vásárolni, hogy nem is érdekli semmi, azért marad a virág.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Anyu nem festheti a körmét a munka miatt. Nemrég szelektáltam ki a 10 evés rúzsait...:)
   Ma kapott virágot meg két zoknit. És meghívtam egy kis fagyizásra.
   Szóval nálunk is hasonló a felállás mint nálatok 😊.

   Törlés