BH Cosmetics & Ashley Tisdale, Beach Goddess

A High School Musical meghatározó szerepet töltött be tinédzser éveim végén. Az első részét még a TV2-ön láttam, akkor Szerelmes hangjegyek (? nem is értem ezt az címadást) címen. Amikor először láttam ezt a musicalt még nem örvendett itthon nagy népszerűségnek. Azután a Disney csatornának köszönhetően elárasztott mindent a High School Musical, én pedig boldog voltam, hogy kb minden nap láthattam egyik kedvenc zenés filmemet. Természetesen nekem is Zac Efron volt az etalon, természetesen még most is az. Viszont volt még egy szereplő, aki szintén nagy hatással van rám a mai napig, ő pedig nem más, mint Sharpay karakterét megformáló Ashley Tisdale. Ashley Facebook és Instagram oldalát is régóta követem. Nagy volt az öröm mikor megláttam, hogy kollaboráltak a BH Cosmeticsszel. Korábban ismertem a márkát, hiszen Katy nagyon sok szép kozmetikummal elhalmozott már, így biztos voltam benne, hogy remek kollekciót kapunk.
A kollekció az Illuminate nevet viseli, amelyben találhatunk palettákat, ecsetkészletet, szájfényeket és pirosítókat, testkémeket, műszempillákat.

Tavaly nyár környékén jelentek meg a paletták, a Beach Goddess inkább nappali sminkelésre van, míg a Night Goddess éjszakára javasolt használni, de nyilván ezek nem kőbe vésett dolgok. Nemrég pedig megjelent a Goddess paletta, amely inkább lilás és barnás árnyalatokat tartalmaz.


Az Illuminate kollekció színei arany és fehér kombinációból állnak, ezért az első benyomásom élőben az volt, hogy nagyon jó és kiváló minőségű termékhez van szerencsém. A paletta egyszerű kartonból van kialakítva, amelyet annyira nem díjazok, mert ha könnyen behorpad. Jobban szeretem a műanyag palettákat. Igazából ez az egy kivetni valóm van a termékeket illetően.
A Beach Goddess szeméhéjpúderek nevei szigetekről lett kölcsönözve. Nekem kifejezetten tetszenek a nevek, illenek az adott árnyalathoz. A nevek műanyag fóliára vannak nyomtatva, bár jobban tetszene, ha mondjuk a doboz hátoldalán szerepelnének pluszban a nevek, mert könnyen el lehet hagyni a védőfóliát. Ettől függetlenül számomra nem fontos, hogy tudjam a szemhéjpúderek neveit.
A paletta összesen 12 színt tartalmaz, amelyből egy bronzosításra alkalmas, egy pirosításra. A bronzosítónak Seychelles a neve, a pirosítónak Bermuda. A bronzosítót előszeretettel használom, hiszen könnyen építhető, kellemes színe van, nehéz vele túlzásba esni, ráadásul nem hat narancssárágnak. A Bermudát is nagyon szeretem használni pirosítónak, csodás természetes árnyalata van, nagyon szépen fed és könnyen lehet építeni.
A szeméhéjpúderekről általánosan elmondható, hogy remekül pigmentáltak, könnyen építhetőek és kevésbé porolnak. A NYX Proof It! szemhéjbázisommal pedig a nap végig tökéletesen fenn marad a szemsminkem. A színek többsége szaténszerű finist kapott, de a Barbados, a Tahiti és a Cabo matt finisű. A színek jól kihasználhatóak, hiába van viszonylag sok nude palettám, szerintem a Beach Goddessnek vannak a legjobban kihasználható és egymással harmonizáló színei.
Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy már itthon is kapható a BH Cosmetics Illuminate by Ashley Tisdale paletta a Notino jóvoltából. Én a BH Cosmetics hivatalos oldaláról rendeltem, de ha tudtam volna, hogy a Notinon is fellelhetőek lesznek a paletták, ott vásároltam volna meg. A vám miatt így tuti nem kell idegeskednie senkinek. 

Összességében minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy az egyik legjobb palettám. A színek csodálatosak, remekül pigmentáltak, építhetőek és satírozhatóak. Multifunkciós paletta lévén egy szuper bronzosítót és pirosítót is találunk a Beach Goddessban, valamint egy tükröt is. Évek óta az egyik legjobb vételem volt ez a paletta. Már alig várom, hogy a Goddess is a birtokomban legyen.

Nektek hogy tetszik ez a paletta? 

12 megjegyzés

 1. Az a pirosító! Eléggé Nars Orgasm dupe kinézete van. *.*
  Fel is került a kívánságlistámra ez a paletta. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt nem is figyeltem, hogy dupe lenne :) Szuper paletta, az biztos :)

   Törlés
 2. Te jó ég, mennyi gyönyörűség!!! *.*

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép ez a paletta! Ha tudnék normálisan sminkelni, még talán el is gondolkodnék a beszerzésén :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehetne ezzel is gyakorolni :D de jól sminkelsz :)

   Törlés
 4. Gyönyörű, nagyon elkapott a Must Have érzés :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megértem :D Valóban érdemes beszerezni :).

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Ugye??? *_* nagyon szeretem ezt a palettát ❤

   Törlés