Lush szájfrissítő tabletták

Pár hónapja jelentek meg a Lush szájfrissítő tablettái, amelyek a szájvizekhez hasonló funkciót látnak el. Háromféle ízben érhetőek el a Lush márkaboltjaiban, valamint a webshopban. Korábban írtam a márka fogtablettáiról (ITT), és meglepődtem rajta, hogy ilyen létezik (fogkrémnél tovább nem gondolkodtam anno), de a szájfrissítő tabletták még inkább meglepetek, és kíváncsi voltam mit tudnak nyújtani.Ezek a szájfrissítő tabletták valóban arra valók, amire a neve is utal. Nem kell tőle csodát várni, nem fogja a fogínyvérzést csökkenteni, nem távolítja el a lepedéket, nem fertőtlenít. 
A tabletták valóban a szájíz felfrissítésére szolgálnak. Egyébként szerintem dohányosoknak valóban hasznos találmány, jobb mint egy rágó. 
Nagyon egyszerű a használatuk: egy szem tablettát szét kell rágni, majd egy kis vízzel öblögetni vele pár másodpercig. Elég intenzív ízük van ezeknek a termékeknek, úgyhogy aki ezt nem szereti, annak jó megoldást lehet, hogy 1 deci vízben, felold egy tablettát és azzal öblöget. Természetesen ki kell köpni öblögetés után, lehetőleg ne nyeljük le. 


Pan Galactic Gargle Blaster

A Pan Galactic kiváló választás lehet azok számára, akik nem szeretik a mentolos ízeket. Ennek a tablettának citrusos ízvilága van. Mikor először próbáltam valami érdekes mellékízt éreztem, és elég sokára jöttem rá, hogy ez az ánizsnak köszönhető. Igazából ki nem állhatom az ánizst, de szerencsére túlnyomó részben a citromot lehet érezni az öblögetés során. 
Valóban felfrissíti a számízét, ha csak vizet iszom akkor bő fél órán át érzem a citrusos ízt.
A Pan Galactic Gargle Blaster szájfrissítő tablettát EZEN a linken tudjátok megvásárolni.Créme De Menthe

Nevéből és színéből adódóan már rá lehet jönni, hogy egy mentol ízű tablettáról van szó. Valóban elég mentolos az íze, igazán frissítő érzetet nyújt. Én nem szeretem a túlzottan mentolos ízeket, szerencsére ennél a tablettánál sincs így, hiszen almasavat tartalmaz, amely tompítja az erősségét.
Valóban hosszan tartó és friss leheletet biztosít akár 1-2 órán át, attól függően mit iszom fogmosás után.
A webshopon EZEN a linken tudjátok megvásárolni a szájfrissítő tablettát.


Összességében egy remek innovatív fejlesztésnek gondolom a Lush szájfrissítő tablettákat. Mert ezek a kis tubusok könnyel elférnek bárhol, így magunkkal Valóban hosszan tartó és friss leheletet biztosítanak és kellemes az ízük.

Ti próbáltátok már a Lush szájfrissítő tablettáit?

3 megjegyzés

  1. Szóval ez szájvíz helyett van, csak helytakarékosabb :) Jó lehet, kár, hogy nincs Lush közel s távol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan :). Lehet rendelni netről is, ha elég bátor vagy hozzá:). De Lush cuccokban amúgy sem lehet csalódni:D

      Törlés