Színkavalkád | Naturia testradírok

A Joanna márka 35 éve indult hódító útjára Varsóból, ami Lengyelország fővárosa. Ma már több, mint 300 ember alkalmaznak, saját laboratóriummal és raktárral rendelkezik. A márka egyik ismérve, hogy kiváló minőséget biztosít alacsony áron. A Joanna odafigyel a vevők igényeire, igyekeznek újabb és újabb kozmetikumokat előállítani.


Szerintem Magyarországon a testradírjaik a legnépszerűbbek, amit teljesen meg tudok érteni, hiszen én is nagy rajongójuk vagyok. Két-három illatot próbáltam ki az évek alatt, és mindegyikkel meg voltam elégedve.

A Joanna Naturia testradírok csomagolásának sikere nálam az egyszerűségükben rejlik. Ezek a csodás élénk színek, magának a belbecsnek köszönhető, amely véleményem szerint, hűen tükrözi a gyümölcsöket.
A Naturia radírokról általánosságban elmondható, hogy kíméletesek a bőrhöz, de hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket. Törölközés után a bőr hidratált, tapintása puha. 
A radírozószemcsék több méretből állnak és sok van belőlük, így alaposan át lehet radírozni az egész testfelületet. 
Amik a radírokban a kedvenceim azok a csodálatos illatok! Mindegyik radír esetében elmondható, hogy tökéletesen visszaadják a gyümölcsök zamatos illatát. Sajnos a bőrön kevés ideig érződnek. Igazi alapdarabok a tavaszi-nyári időszakban. Hatalmas a választék, biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a magának tökéletes illatot.

Összességében kiváló minőségű peelingekről van szó, valóban elérhető áron. Alaposan radíroznak, a szemcsék nem karcolnak, nem okoznak irritációt. A bőrt puha tapintásúvá és hidratálttá varázsolja bármelyik radír. Heti egy alkalommal elég használni őket. Kétféle kiszerelésben kaphatóak a képen a 100 ml-esek láthatóak, a másik emlékeim szerint közel fél literesek. 

Ti próbáltátok már a Naturia testradírokat? Ha igen, melyik illat a kedvencetek?

Nincsenek megjegyzések