Neogence C-vitaminos bőrvilágosító fátyolmaszk, és Hidratáló fátyolmaszk ázsiai gázló és édesgyökér kivonattal

A Neogenceről: "Az innovatív biotechnológiát alkalmazó Neogence, kutatásai és fejlesztései során a hatékonyság, biztonság és gyors eredmények hármas koncepcióját ötvözi minden egyes arcápolási termékében. Többszörösen díjnyertes termékei mára egész Ázsia egyik legismertebb kozmetikai márkájává tették a tajvani alapítású céget. Magas gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája, látványosan kiemelik még a minőségi, luxuskozmetikumok közül is."


A tajvani márkával először a Pixiboxban ismerkedtem meg. Egy csodás esszencia lapult a dobozban, ami a reggeli rutinom szerethető kellékévé vált, addig amíg el nem fogyott. Az az esszencia csodát művelt a bőrömmel, egyszerűen imádtam használni. Az ára kicsit borsos, úgyhogy annak az utánpótlása még várat magára, már csak azért is, mert még több termék vár kipróbálásra a márkától.
A mai posztban két fátyolmaszkról lesz szó, és elöljáróban annyit, hogy ragaszkodóvá teszi az ember lányát.

A C- vitaminos bőrvilágosító fátyolmaszkkal kezdtem. A tasak 30 ml-es, ami egy kiadós szérum a bőrnek. A fátyolmaszk két olyan papír közé volt beékelve, ami nem szívja el a nedvességet.
A fátyolmaszkokat kényelmes viselni, olyan mintha egy plusz bőrréteg lenne rajtunk 20 percen át. Miután letelt az idő, óvatosan visszatettem a tasakba maszkot, hiszen volt még benne bőven anyag, ami akár másnapi lazításhoz is több, mint elegendő.
A bőrömön maradt szérumot bedolgoztam az arcomba. Fél óra elteltével a nehézkes, és ragacsos érzés eltűnik, és majdnem olyan a bőröm állapota, mintha kozmetikustól jöttem volna. Hihetetlen, hogy már egy alkalom mennyire puhává varázsolja a bőrt, valamint sokkal egységesebb képet mutat, és a gyulladásokat is teljesen lehúzza. A maszk hatása 3-4 napig látványos a bőrön.


A N5-ös, ázsiai gázló és édesgyökér kivonattal rendelkező maszk szuper hatása mellett mókás is. A maszk színe fekete, szóval egy darabig olyan, mintha símaszkban lennénk.
Ez a fátyolmaszk vastagabb anyagú, így nem is volt védőfólia rajta. Ez a tasak is 10 ml-es, tele esszenciával. A használati utasítást követve, ezt is 20 percig hagytam az arcomon. A gázló kivonat nyugtatja a bőrt, valamint élénkít és tonizál egyszerre. Az édesgyökér kivonat pedig gyulladáscsökkentő bőrsimító és puhító hatással rendelkezik. A használata után, az eredmény látványos, az arcom bőrképe itt is egyenletes, a gyulladást azonnal lehúzza, valamint puha és hidratált bőrt kaptam. 

Összességében, a legjobb fátyolmaszkok, amiket eddig valaha próbáltam. A hatása a maszkoknak tökéletes, betartja amit ígér. Már listát is írtam a további maszkok, és termékek kipróbálásáról. Szerencsére vehetünk egy-egy darabokat, valamint minta termékeket is, hogy tudjuk mi jó a bőrünknek. Februárban tervezek is emiatt leadni egy rendelést, mert úgy érzem már nem tud a bőröm Neogence maszkok nélkül létzeni. A maszkok 690 forint/darab áron megvásárolhatóak. De én javaslom, hogy nézzetek körbe az oldalon, mert még más csodás dolog is található rajta.

Ti próbáltátok a Neogence maszkjait?


2 megjegyzés

  1. Ezt a kettőt még nem próbáltam ki, de a fekete poén lehet :)) Amúgy nekem is jó tapasztalataim vannak a márkával!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már alig várom, hogy feltöltsem a készletem ^_^

      Törlés