Fytofontana Stem Cells Eye Dark

Sosem voltak karikásak a szemeim, legalábbis ijesztő módon nem. Tavaly nyáron kezdődött, mikor heteken át nettó 3-4 órát tudtam aludni, azt is részletekben, és akkor is rémálmok gyötörtek. Pár nap alatt kialakultak a sötét lila karikák a szemem alatt, szerencsére a szemüveg egy ideig takart belőlük valamennyit. Aztán a hetekből hónapok lettek, és elég ijesztő volt a látvány mikor már a korrektorral sem tudtam elfedni a szemem alatt karikákat. Gondoltam ideje tenni valamit az ügy érdekében, ha már az alvás nem jön össze.

Harmadik termékként ezt a krémet választottam, és őszintén bevallom kissé szkeptikus voltam vele, de úgy gondoltam, ha nem is használ a szem körüli bőrnek nem fog ártani.

A csomagolása változatlanul tökéletes, maga a luxus. A kiszerelés 15 ml, és tubusos.


Termékleírás:

"A szérum a szem alatti sötét elszíneződések és a szem körüli ráncok csökkentését célozza meg. Az őssejtes szérum segítségével a szem alatti sötét karikák, valamint az öregedés látható jelei csökkenthetők, ill. megelőzhetők. A készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl olyan peptidekkel van kombinálva, melyek megakadályozzák a sötét karikák kialakulását az erősen pigmentált összetevők kiválasztásával, valamint csökkentik a gyulladást és megnyugtatják a szemkörnyéki érzékeny bőrt. A termék intenziv ranctalanitó hatással biró peptidjei a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a szemkörnyéki mimikai ráncokat. "

A krém tojássárga színű, és az állaga is hasonló. Illatot nem érzek, úgyhogy akik érzékenyek a parfümre szerintem tehetnek vele egy próbát.
Nagyjából egy gombostűfejnyi mennyiséget oszlatok el a szemem alatt jól bemasszírozva. Nem szívódik be azonnal, kicsit ragacsos érzetet hagy maga után, főleg akkor, ha túlzásba visszük a szérum használatát. 
A hatása nagyjából egy hónap után jelentkezett, akkor már nem sötét lila volt a szemem alatt, hanem világos. Két hónap elteltével pedig elmondhatom, hogy eltűntek a szem alatti karikáim, és egészséges bőrkép fogad a szemem körül is. Nagyon örültem neki, hogy végre normálisan nézek ki, mások is megjegyezték, hogy semmi nem látszik abból, ahogyan érzem magam. 

Összességében nagyon hatékony terméknek tartom a szemkörnyék ápolására, és valóban betartja, amit ígér. Várni kell míg kifejti hatását, de megéri.

A márkáról további információk itt: http://www.fiatalodj.hu/
Megvásárolni a szérumot pedig itt tudjátok: Eye Dark

Ti mivel próbáljátok eltüntetni a szem alatt karikákat? 

4 megjegyzés

 1. Az én szemeim is eszméletlen karikásak, bármit is próbálok, igazából csak a korrektor marad.
  A poszt azonban felcsigázott, szerintem teszek vele próbát egy tégely erejéig, aztán meglátjuk :)
  Köszi a bejegyzést, nagyon hasznos volt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes kipróbálni. Igaz, más tapasztalatom nincsen, mert sose szorultam szem alatti karikák elleni krémre.
   Nálam a korrektor nem fedte el már, nagyon gázos volt a helyzet :D

   Törlés
 2. Szerencsére sosem volt karikás a szemem. Ennek mondjuk belső okai is lehetnek. Egy ismerősömnek gyerekkora óta nagyon karikás volt a szeme és két hónapja amikor elkezdte a paleo étkezést egyik napról a másikra teljesen elmúlt neki.

  Remélem, hogy bármi baj is van, rendeződik. Ugyan csak morzsákat csíptem el, de tudom, hogy valami nincs rendben és szeretném, ha tudnád hogy sokat gondolok rád és szorítok érted! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alapjában véve nekem sem, de mint fent említettem, nem alvás, rémálmok és a sok-sok bőgés meghozták a karikás, puffadt, vizenyős szemeket :)
   Nekem is van egy barátom, akinek nagyon karikás a szeme, de ő biztosan nem fog tenni semmit az egészsége érdekében, szóval pl ezt a dolgot is hiába említeném meg neki. Biztosan életmód függő is a dolog. Vagy szervi.

   Nagyon kedves tőled, köszönöm szépen <3 Sajnos rendeződni nem fog, vannak helyzetek mikor nincsen megoldás.

   Törlés