Gosh, Light'n Shine Lip Glaze, Rosa

Pár hete utó karácsonyoztunk Renivel, akik voltak olyan kedvesek és meglátogattak a férjével. Egy csodás csomagot kaptam, amit láthattatok már instagramon ITT. Elsőként a Gosh szett keltette fel a figyelmem, hiszen csupa rózsaszín termékekből állt, amitől lázba jöttem. Ráadásul a szájfénynek van egy szokatlan, de annál hasznosabb funkciója: led lámpa van beleszerelve. Már a doboz is számomra tetszetős. A rózsaszín mellett a fekete a másik kedvenc színem, és ha a kettő párosítva van nyert ügye van nálam a csomagolásnak. A masszív karton dobozból könnyen kiszedhető...


...de a bársony tokjából viszont nagyon nehezen tudtam kiszabadítani a termékeket, főleg a lakkot. Legalább fixen volt szállítás közben. Nagyon szeretem a bársony anyagokat, és mindent amit ebbe csomagolnak, vagy helyeznek el, számomra luxus érzetet nyújt.


A szájfény a 04-es árnyalatú, Rose nevet viseli. Eddig ez a legextrább szájfényem, ami a csomagolást illeti. Az oldalán van egy tükör, így szinte minden helyzetben lecsekkolhatjuk a ajkainkat. 
És a kedvencem a beépített világítás a kupak aljában. Ha nem látnánk a sötétben:Én az applikátoros szájfényekhez vagyok szokva, úgyhogy meglepetésként ért a szálas ecset. Az ecset kellő mennyiségű szájfényt vesz fel, nekem elég egyszer-egyszer végighúznom az alsó és a felső ajkaimon. Viszont nekem kicsi ajkaim vannak.
Az állaga ragacsos, mégsem zavaró felkenés után. Enyhe hidratáló hatása is van a szájfénynek. 
A színe rózsaszín, tubusban pedig láthatóak az enyhén fénylő rózsaszín, és lila csillámok.
Az illata és az íze is finom édes, engem a vattacukorra emlékeztet. Enyhe hidratáló hatása is van a szájfénynek.

Felkenve a természetes hatás mellett, az apró irizáló rózsaszín és lila csillámok dobják fel az ajkunkat. Magamon nem éreztem soknak a csillámokat. A szájfények önmagukban sajnos nem tartósak, ezért evés, ivás után azonnal eltűnnek az ajkakról, így mindenképpen újra kell frissíteni. 

A Goshnak van webáruháza is, ahol további Light'n Shine Lip Glaze árnyalatokat találhattok: 


Ti használtok szájfényt? 

2 megjegyzés

 1. Ó, ez a rózsaszín szájfény nagyon baba! :D Örülök, hogy van hidratáló hatása is, eddig nem sok szájfénnyel találkoztam, ami a puhaságért is felel.
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg ritka gyöngyszem ^_^ köszönöm ezt a klassz ajándékot ❤

   Törlés