Avon, Mesmerize kölni

A Mesmerize parfümöt még Lillával szagolgattuk a katalógusból. Többször megdörzsöltem az illatosított oldalt, mert minél tovább szerettem volna érezni az illatát. 
Az elmúlt idők kellemes emlékeit idézte fel bennem. Mikor még minden édes volt, amikor úgy éreztem, hogy teljesülnek az álmaim.


Az illata mellett, az üveg is megfogott. A kék és arany kombinációját korábban nem tudtam volna elképzelni. Mégis annyira jól mutat együtt ez a két szín. Míg az illat a múltba, addig a külső Ázsia bizonyos részeire repít el. Mintha egy dzsinn rejtőzne az üvegben, és arra várna, hogy kiszabaduljon.Illatkategória:

 • orientális-virágos-gyümölcsös

Illatjegyei:

 • fehér húsú őszibarack
 • bazsarózsa
 • szantálfa

Mikor a parfüm először érintkezik a bőrrel, abszolút egy édes virág illat érződik, majd pár perc elteltével kibontakozik a zamatos barack. A szantálfa csak órákkal később érezhető, mikor már eltűnnek a fej, és a szívillatok. 
Tökéletes egyveleget alkotnak az illatjegyek, hiszen egyszerre elbűvölő, kislányosan édes, valamint erőt sugárzik magából ez az illat.
Tartóssága megközelítőleg 6-8 óra, bőrre fújva. 

A Mesmerize parfümöt megtaláljátok EZEN a linken, most akciós 3299 forintos áron. 

Ti próbáltátok már a Mesmerize kölnit?

7 megjegyzés

 1. Nem próbáltam, de egyre szimpibb. Nekem az üvege is nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Időközben eszembe jutott, hogy kicsit hasonlít a Puma Flowing illatára:) ha azt illatoltad valaha, akkor el tudod képzelni :)

   Törlés
 2. Kívánságlistás nálam ez a kölni, örülök, hogy írtál róla! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majd Írd meg tapasztalatod ^_^

   Törlés
  2. Mindenképp! :)
   Pláne, hogy manikűr mintát látok az üvegcsében, szóval lesz róla bejegyzés! :D

   Törlés
 3. Ez akkor most egy kölni, mármint eau de cologne? De akkor hogy lehet 6-8 óra a tartóssága? Vagy inkább EDP? Vagy parfüm? Mert később azt írod. Szóval ezek a szavak nem szinonimák, arra utalnak, hogy mennyi illatanyagot tartalmaz az illatszer. Mondjuk még az EDP-k nagy része se tart 6-8 órán át, nemhogy egy Avon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igaz, szimpla EDT, attól függetlenül nem szeretem, ha kételkednek abban, amit írok, mert rajtam 6-8 óra (olyan helyre fújom, ahol tudom nap közben is szagolgatni). Vagyis lehet kételkedni, jogod meg van hozzá...csak nem érdekel. A többit majd ha időm engedi javítom.

   Törlés