Manicute: Körömdíszek

Eltelt két hét, így ismét Manicute-tal jelentkezünk. A mai témánk a Körömdíszek, mivel elég tág a fogalom, így változatos manikűrök születtek. Én a klasszikus fekete-fehér színvilághoz nyúltam.
Mikor megtudtam a témát, nem is gondolkodtam rajta sokat, tudtam, hogy milyen színekkel fogok dolgozni, mint már említettem a bevezetőben. Korábban nem készítettem ilyen mintát, de mindig is tetszettek másokon ezek a manikűrök.


A körömdísz számomra egyet jelent a strasszkövekkel. Nagyon szeretem a strasszokat, főleg az ezüst színűeket, igazán elegáns manikűrt lehet velük készíteni. Egy egyszerű kis strasszkő feldobja a legegyszerűbb manikat is. Manapság mindenféle formájú, és színű, valamint nagyságú köveket vásárolhatunk. 


Szerettem volna formailag is elrugaszkodni (magamhoz képest), és a mutatóujjam kapta az extrém díszítést. Elfeleztem a körmeimet, az egyik felére fekete került, a másikra pedig nyomdáztam. A Moyou Suki 03-as lemezén ez a kedvenc mintám, már többször láthattátok a blogon különböző manikűrökbe csempészve. A középső ujjam kapta az egész díszítést, amire egészében került a Suki lemezről a minta. A maradék ujjamat fekete lakkal festettem ki, majd Essence BTGN fedőlakkal fixáltam az egészet.


Többiek munkái:

10 megjegyzés