Fytofontana Stem Cells DNA Hydro

Már több, mint két hónapja használom a Fytofontana szérumát, elégedettséggel. Korábban említettem, hogy az élet utóbbi megpróbáltatásait elég nehezen viselem, így a bőrömön is kezdett meglátszani, milyen lelkiállapotban vagyok. Az arcom bőre fakó volt, élettelen és színtelen, valamint fekete karikák éktelenkedtek a szemem alatt, és a pattanások sem kíméltek. Szokták mondani, úgy néztem ki, mint akit nyúznak, nos így is éreztem magam.

Mikor már kezdtem feladni a küzdelmet, lehetőségem volt választani pár Fytofontana terméket, így esett a választásom a címben szereplő szérumra.
A csomagolás egyszerűen álom szép, ezzel az arany borítással, valamint a fekete megjelenésével. Igazán innovatív a szérum kiszerelése, hiszen ehhez hasonló pumpás adagolót még nem láttam. Abszolút kényelmes használni. Emellett a látvány is magáért beszél, hiszen egy ilyen külső csak dísze lehet a fürdőszobának.


Termékleírás:

" A termék az arcbőr intenzív mélyhidratálására és teljeskörű megújítására őssejtes hatóanyagokat, peptideket és Holt-tengeri ásványokat tartalmazó hatékony biotechnológiai koncentrátum, amely biztosítja a sejtek intenzív mélyhidratálását, ránctalanító hatású és elősegíti a természetes kollagénképződést a bőrben.
A hozzáadott ozmoregulációs hatóanyagok biztosítják a víz optimális egyensúlyát, megújítják a bőr vízmegkötő képességét és feltöltik a bőr vízkészletét mind a a bőr felső, mind annak mélyebb rétegeiben. A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl kombinálva van intenzív ránctalanító hatással bíró peptidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat.
A termék használata által a bőr nedvességtartalma fokozódik, tökéletesen hidratálttá válik, miközben az arcbőr megfiatalodik és a ráncai kisimulnak."


A krém kék színű, amiből elég egy pumpálásnyi mennyiség az egész arcra. Az állaga a gél,-és a nedves között helyezkedik el, ami a bőrbe dolgozva hamar beszívódik. 
Az illata elég erős, így akik érzékenyek a parfümre a krémekben óvatosan próbálják ki. Nekem semmilyen irritációt nem okozott az elmúlt hónapokban. 
Az első két hétben még nem vettem észre változást, viszont kellemes volt használni. Semmilyen más krémet nem használok (kivéve a márka szem alatti karikákra való krémet a márkától). Egy hónap elteltével már látványos volt a változás, az arcbőröm egységes lett, a hegeim halványultak, valamint a bőrszárazság elmúlt, és a kritikus területeken is kevésbé fénylik a bőröm. 
Sminkalapnak is kiváló, megtapad benne a korrektor, és a púder. 

Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt kipróbálni ezt a terméket, ami önmagában is hatásos. A 30 ml-es kiszerelés sokáig elég, napi használt mellett, még csak a fele fogyott el két hónap alatt. 

További információk a termékekről: http://www.fiatalodj.hu/


Nincsenek megjegyzések