Milani Cosmetics, Mint Chrush és Rainbow Prisms

Korán kezdődik nálam a tavasz, hiszen a címben szereplő lakkok egyikét általában napsütötte időben szoktam elővenni. Bár az időjárást tekintve nem állunk messze a korai tavasztól. Aztán ne az legyen megint, hogy a Nyuszi szánkón hozza a tojásait tavasszal.

Elsőként a Mint Chrush-ról ejtenék pár szót. A Milani lakkok üvege nem különböznek egymástól, mindegyik kerekded, és 10 ml kiszerelésű. Az ecsete kerek, könnyen illeszkedik a körömágybőr vonalához.Ennek a lakknak is furcsa az állaga, úgy mint az Ultra Violet esetében. Kifejezetten sűrű, már-már kezelhetetlen a lakk állaga, szóval kellenek a gyakorlott lakkos kezek. Ha túl sokat veszünk fel a lakkból, akkor hajlamos bubisodni. Inkább két vékonyabb rétegben szoktam felkenni, ezt a színt. Az első réteg foltosan fed, a másodikkal orvosolhatjuk eme problémát. 
Száradása pedig kifejezetten jónak mondható.  
A Rainbow Prisms lakk, egy ezüst és holografikus színekben pompázik. A glitterek hatszögűek, illetve aprók és kerekek. Ennek a lakknak az állaga normális, könnyen kezelhető. Elegendő mennyiségű glittert vesz fel az ecset, már egy alkalomra is tökéletesen fed. Ez a lakk is gyorsan szárad, és csodásan sziporkázik a nap, vagy a mesterséges fényben is.
Viszont, láttunk már ehhez hasonló fedőlakkot olcsóbb kiadásban tehát különleges darabnak nem mondanám.

Összességében, a véleményem a Milani Cosmetics lakkjairól vegyesek. Szeretem mert tökéletesen fednek, és gyorsan száradnak, valamint a kupak kialakítása is kiemelkedik a többi márka közül. Ellene pedig az ára szól, valamint a nehéz kezelhetőség.
Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam pár lakkot a márkától, valószínűleg egy piros lakkot majd veszek a közeljövőben.

A Rainbow Prisms lakkot EZEN a linken találhatjátok meg, a Mint Chursh-t pedig EZEN linken. Szokott akció lenni a Milani webshopban, érdemes akkor körül nézni, mert vannak még szép árnyalatok a kínálatban.

Nektek, hogy tetszenek a Milani lakkok?

14 megjegyzés

 1. Uhhh de szép mindegyik! *.* Gyönyörű, tavaszias mani lett! :)

  VálaszTörlés
 2. Csodaszép színe van a menta lakknak. Nagyon passzolnak egymáshoz.:)

  VálaszTörlés
 3. Annyira gyönyörű a manikűr! *_*

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól áll neked ez a kék, a fedőlakk pedig remekül kiegészíti az alapszínt :)

  VálaszTörlés
 5. Szép ez a menta szín, annyira drágának sem mondanám, de valahogy nekem túl egyszerű a lakk vagy az árnyalat nem a kedvencem, nem tudom, de elvagyok az Astor és Moyra menta lakkommal. Bezzeg fele készletem rózsaszín :) Mostanában meg lilákat gyűjtök, lilából hamarabb mondok igent egy új árnyalatra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egy krém lakkért drága. 20% kedvezménnyel viszont tényleg Megéri:)
   Nekem is legalább:'D

   Törlés
 6. Gyönyörűek ezek a lakkok. Meghoztad a kedvemet egy kék manikűrhöz... :)

  VálaszTörlés