Avon Caring Coral, és Revining Raspberry

Januári újdonságként tűntek fel a katalógusban az Avon színezett ajakápolók. Különlegességük a sheavaj és az E-vitamin tartalmának köszönhető. Amellett, hogy enyhe színt ad az ajkainknak, hidratálnak is mellé. Lehetőségem volt kipróbálni ezek közül pár árnyalatot, választásom pedig a Caring Coralra és a Revining Raspberry-re esett.


Mikor még dohányoztam (másfél éve leszoktam), feleslegesnek gondoltam bármilyen rúzs használatát. Alapból nem tartom vonzónak, ha egy nő dohányzik (ha férfi az sem szép dolog), de mikor a színes szűrőt meglátom kiráz tőle a hideg a mai napig. Még tavaly ősszel sminkszelektálást tartottam, és hát kb az összes rúzsom/szájfényem ment a kukába. Vagy azért mert lejárt már évek óta, vagy azért mert nem tetszett magamon.


Miután megszabadultam minden ajakra valótól volt némi hiányérzetem. Elkezdtek megmozgatni a  rúzsok, gondoltai szinten. Mivel még ismerkedem a rúzsokkal pont jókor jöttek a színezett ajakápolók az Avontól. Igazából szerettem volna egy szokatlan színt választani, legalábbis olyat, amiről tudom, hogy kívül esik a komfortzónámon, valamint egy olyat is, amiről tudom, hogy jól áll. Gondolom sejtitek, hogy a Caring Coral esik ki a komfortzónán kívülre.

Caring Coral




A csomagolásuk tetszik az ajakápolóknak, letisztultságot áraszt magából fehér-ezüst színeivel. A rúzst könnyű kitekerni, szóval használati problémáim egyáltalán nem akadtak. 
Nekem a korall színről más fogalmaim vannak, igazából ez a szín szerintem inkább narancssárágába hajlik. Fedése gyenge, ezért építeni kell, ha látványosabb színt szeretnénk elérni. Kellemes viselni, nem ragad, nem folyik le. Tartósságával akadnak némi gondok, mivel színezett hidratáló csodát nem vártam tőle, viszonylag egyenletesen kopik...vagyis inkább tűnik el az ajkakról. A hidratáló hatásával meg voltam elégedve.

Felkenve:



A Revening Raspberryről tudtam, hogy tetszeni fog magamon a színe, korábban használtam ehhez hasonló színű rúzsokat. A csomagolása megegyezik a Caring Corallal. 


Az ajakápolók állaga kissé vizesek, könnyen felkenhetőek. A Revening Raspberry-re is minden egyéb tulajdonsága megegyezik a fent említett rúzséval. Egyedül a fedésében tudom azt mondani, hogy ez jobb. Már egy húzással viszonylag intenzív színt érünk el vele. Szintén meg vagyok elégedve a hidratáló hatásával.

Felkenve a Revining Raspberry:


Színminták az ajakápolókról:



Összességében, kellemes viseletnek tartom ezeket az ápolókat. Akik nem szeretik annyira az ajakra valókat ezekkel a termékekkel szerintem nem lőhet mellé.

Az színezett ajakápolókat keressétek az Avon katalógusban vagy online:

Ti próbáltátok már az Avon színezett hidratálóit?

2 megjegyzés

  1. A narancs nagyon nem tetszik, a másik meg világosabb szájat csinál, mint amilyen van, szóval inkább valami pirosabb vagy bogyósabb árnyalat lenne jó. Nem is merek teszt nélkül színes Avon bármit venni, mert a rúzs színe jó, na de felkenve teljesen világos lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy egy vékony rétegben megszoktam magamon :) Amúgy igen, a természetes szájszínű rúzs az igazi, én is abban érzem jól magam. De úgy vagyok vele, hogy akkor elég lenne az ajakapoló is :)

      Törlés