Sante, zuhanyzás közbeni testápoló - sheavajjal

A zuhanyzás közbeni testápolók a 2015-ös év nagy felfedezettjei voltak, és számtalan márka előrukkolt a saját verziójával.
A Sante amellett, hogy teljes egészében megújult kívül-belül, új termékekkel például a zuhanyzás közbeni testápolóval is kiegészítette a palettáját.
A márka termékei BDIH minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy természetes összetevőkből készülnek, és bőrbarát tulajdonsággal rendelkeznek.
A Sante testápolója bio sheavaj tartalmának köszönhetően extra táplálást nyújt a bőrünknek,  mandulaolaj  pedig gazdagon hidratál.A csomagolása lendületes, modern, fiatalos. A fehér színvilág miatt letisztult ugyanakkor a rajta lévő, a  Földet jelképező gömb szimbolikus jelentőséggel bír. A flakon 200 ml-es kiszerelésű, pattintható kupakkal. A tubusból a terméket könnyű kinyerni, valamint nem tapasztaltam túl folyást, így nem megy kárba egy csepp testápoló sem.


A krém állaga sűrű, színe fehér. A zuhanyzás közbeni testápolók időt spórolnak nekünk, illetve aki nem szereti magát kenegetni, annak szuper megoldást jelentenek ezek a kiadások.
Zuhanyzás után, 2-3 diónyi mennyiséget eloszlatunk a testfelületén, majd leöblítjük, és a bőrünk hidratált lesz. A Sante esetében, egy kellőképpen hidratáló testápolóval állunk szemben. Az illata megosztó lehet, egyszerre friss, - és tisztaság illatot maga után hagyó, habár törölközés után egyáltalán nem érzem magamon. 

Összességében, az általam eddig kipróbáltak közül  a Sante, a leghatékonyabb zuhanyzás közbeni testápoló. Remekül hidratál, az illata is kellemes, valamint a kád sem marad csúszós utána. Egy fáradt estén, amikor már a fáradtságtól is összeesem, de a bőrömnek kell az extra hidratálás, akkor mindig a Sante termékéhez nyúlok.

Ismeritek a Sante termékeit?

Nincsenek megjegyzések