Avon, Tangle Teezer

A tökéletes fésű megtalálása számomra kész tortúra. A hajam egy fél fejmozdulattól is begubancolódik, emellett hosszú is, és valamikor még sok is volt belőle. A Tengle Teezer-ek mindig is érdekelte, de egyedül az Avon kiadására mondtam azt, hogy ezt nagyon szeretném. Katy volt olyan kedves, és megajándékozott a címben szereplő fésűvel.

Kezdem a legelején, miszerint a csomagolással is levettek a lábamról. Szerintem ez a dupla doboz megoldás remek ötlet volt az Avon részéről.
Egy fehér borítást is kapott, a fésű. Ezen rajta vannak a megnevezések, valamint a hátoldalán a Tengle Teezerre vonatkozó információ.


Miután megszabadítottuk fésűnket a doboztól, rejt magában egy átlátszó tárolót, óriási angol zászlóval, és szintén megnevezéssel. Garantáltan nem felejtjük el, hogy Tengle Teezer-rel van dolgunk.


És az egyik nekem legjobban tetsző dolog a fésűnek a színe. Igen, elég egyértelmű: rózsaszín! A kialakítása érdekes, igazából alaktalan, vagyis egy amőbára emlékeztet, de ennek ellenére tetszik az egyedisége. Hiszen ez szükséges ahhoz, hogy tenyerek millióiban kényelmesen elférjen.


A sörték masszív műanyagból készültek, ugyanakkor könnyen hajlanak. Mivel nincsenek a sörték végén ilyen kis gömb, mint ami a fésűkön általában van, így kicsit fájt tőle a fejbőröm, de miután megszoktam, ez sem jelent gondot.


A kefe kialakítása számomra kényelmes, pont a tenyerembe elfér. Eleinte szoknom kellet, hogy nincsen nyele a fésűnek, de pár használat után elsajátítottam a technikáját. Ezeknek a kefék arra specializálódtak, hogy kíméletesen bontsa ki a hajat vizesen, illetve szárazon. Valamint nem tölti fel elektromossággal, azaz nem száll össze-vissza frissen mosva. Én vizesen nem fésülök már hajat, egy ideje, előbb megszárítom, és utána esek neki a gubancoknak. Valóban betartja az ígéretét, sokkal kellemesebb a fésülködés a Tengle Teezer-rel, valamint a hajam tényleg nem száll, és nem lapul le. 
Nincsen viszonyítási alapom a már korábban megjelent TT termékkel, de bátran ajánlom az Avon által forgalmazott verziót, hiszen a gubancos hajjal fájdalommentesen bánik el, valamint nem lapítja le azt.

Ti próbáltátok már az Avon Tengle Teezer-t?

21 megjegyzés

 1. Ez Avonos? Én úgy tudtam hogy ez az eredeti és az Avon csak elkezdte forgalmazni, mint mondjuk a Müller.
  Én is szeretnék venni, mert a Syoss hajkefém lassan megadja magát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na most elbizonytalanodtam, mert én meg úgy értelmeztem, hogy ez Avon kiadás.
   A napokban megpróbálok erre infót keresni, aztán update-elem a bejegyzést. Nekem a Remington adta meg. Nekik vannak még szuper hajkeféik. :)

   Törlés
  2. Szerintem is ez az eredeti, Original verzió, az Avon csak forgalmazza, maximum beletették még egy dobozba.

   Törlés
  3. Köszönöm, pótoltam a bejegyzést :)

   Törlés
 2. Nekem is megvan a TT, a tiszta pink (mi más?!) és naaagyon szeretem. :) Mindenki kérdezi tőlem, hogy tényleg olyan jó-e vagy csak nagy a hype, de nekem tetszik és be is vállt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon szeretem. Ritkán használom a Remingtonos fesűmet mellé. Tényleg kevesebb hajat szed ki ez a fésű.

   Törlés
 3. Nekem Mülleres van, meg vagyok vele elégedve. Az nem bök és tényleg kíméletes. Most mondjuk levágattam hátközépig érőre a hajamat, de a derékig érővel sem volt gond, vizesen is ki tudtam fésülni, egyértelműen jó vásár ez a kefe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az még Úgyis nagyon hosszú. Nem merem már vizesen bontani, mert ősz elején megcsappant a hajkészletem. Kevesebb hullot mikor szárazon bontottam a hajam. De a TT-vel pedig még kevesebb tépdődik ki.

   Törlés
 4. Nekem nem avonos van, hanem a normál, a salon elite kiadásból.
  Nagyon szeretem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amúgy egyszer kíváncsi lennék van-e különbség TT és TT között.

   Törlés
 5. Nekem is ez a kefe van meg, én úgy tudom eredeti márkatermék ez, az AVON pedig forgalmazza-szerencsére, mert így könnyen és picit olcsóbban hozzá tudtam jutni. Én Maine Coon cicámnak vettem, az én rövidke hajamra értelmetlen lett volna, de az ő finom szálú, selymes bundájára, érzékeny kis bőrére remek választás volt. Mindig ideges volt fésüléskor, nyilván fájt neki a normál fésűk-kefék macerája, de ezt a kefét első perctől elfogadta, szerette. Minden forintot megért, tökéletes kefe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szeretnék egy ilyen cicát *-* nem csodálom, hogy ezzel fésűlöd. Nyáron nincs nagyon melege?

   Törlés
  2. Egyáltalán nem okozott neki problémát a nyári hőség sem, bár igaz, hogy a tűző napsütés elől gyakran árnyékba húzódott. Csak ajánlani tudom a fajtát, kimagaslóan intelligens, embercentrikus lények, szeretnivalók. A bundájukat a perzsákéhoz képest jóval könnyebb rendben tartani. Ez a kefe elegendő volt hozzá.

   Törlés
 6. Én is szemeztem vele az avon katalógusban. Én azt hiszem mikor először volt benne, akkor írták, hogy elkezdték forgalmazni ezt a terméket, egyébként a Müllerben is ugyanilyen dobozban van (a belső, angol zászlósban). Megrendelni nem mertem.. Derékig érő sima hajam van, én fésűt használok. Egyszer vettem egy Tigi fésűt. Karbon fésű, tehát nem lesz tőle elektromos, és én valahogy jobban kedvelem a fésűket. Mikor így valahol látom ezt a kefét, azért mindig kedvem támad hozzá. ((-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én két fésűt használok. Néha igényem van a hajkefére is. Főleg ha összefogom a hajam. Azzal jobban leérek a hajam aljáig. De többnyire ezzel fésülködöm. :) Tigi cuccokról eddig csak jókat Hallottam.

   Törlés
 7. Én egy ebay-es dupe-al kezdtem, mivel már az is bevált a lányomnál, ezért megvettem az eredetit és nem bántam meg szuper fésű, nekem még van nyeles változatom is. azt is nagyon kedvelem, úgyhogy megéri a befektetés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy nyeles változatot tuti fogok majd valamikor venni ^_^ Jaj de utaltam kis koromban fésülködik, kár hogy nem akkor találtak ki, tuti nem bőgtem volna annyit :'D

   Törlés
 8. Na itt is egy avon termek :D ezt en is neztem,de dragaltam toluk es hat ugye mondanom se kell h feltem,h nem lesz jo. Mondjuk sokan mondjak hogy jobb mint a rendes fesu. Szovsl azert kivsncsi vagyok. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Elvileg csak forgalmazó, ahogy írták a lányok. Szóval nem Avon gyártmány. Azt hittem eleinte. Amúgy tényleg szuper, alig szed ki hajat. Mondjuk derékig érő hajam van, a végét nehezen szoktam kifésülni vele. :D Szerintem akcióban megérheti, 2500 körül szokott néha ha lenni, ha jól láttam. Karácsonyi katalógusban láttam akciósan utoljára.

   Törlés