Avon, Hello Kitty parfümszett

Miért szeretem én az Avont? Mert gondolnak az olyan gyermeklelkű felnőtt lányokra (nőkre), is mint én. Amikor először fedeztem fel a katalógusban a Hello Kitty termékeket, felugrottam örömömben, és azonnal rendeltem pár ereklyét. Igen, nekem minden Hello Kitty-s tárgy ereklyének számít. A már kiürült flakonokat is megtartom, azaz a Kitty - gyűjteménybe kerülnek.
Karácsony előtt látott napvilágot ez a parfüm szett, és lehetetlen volt neki ellenállni.
A szett nagyon aranyos dobozban kapható, amelyet úgy kell kinyitni mint egy könyvet. Elég masszív darab, többszöri nyitogatás ellenére sem sérült meg a tok. Kinyitva pedig három cuki 15 ml-es üvegcse található:


Háromféle illat név szerint: 

- Flower Frendship: őszibarack, frézia, bazsarózsa
- Fruity Bliss: epres habcsók, csoki, vanília
- Water Fun: bergamott, mandarin vattacukor

Elmondható, hogy mindhárom illat az édes kategóriába tartozik. 
A Flower Frendship igazán virágos, friss, tavaszi illattal rendelkezik. Az őszibarack és a frézia igazán üdítő egyveleget alkot.
A Fruity Bliss édes gyümölcsös, első fújásra leginkább az eper dominál benne, majd vaníliává szelídül az idő múlásával.
A Water Fun se nem édes, se nem üdítő a kettő között helyezkedik el valahol. A bergamott intenzív illatát hamar felváltja a mandarin, és a vattacukor teszi igazán édessé.


A mini parfümök igazán aranyosak, a Hello Kitty fejjel, és a rózsaszín kupakkal. A szórófej erősen spriccel, ezért egy-egy fújáskor viszonylag sok parfüm szabadul ki. 
Az illatuk nem annyira tartós, 2-3 órán át lehet érezni, azután frissíteni kell. Tekintve, hogy ez eredetileg kislányoknak készült, a tartósság szempontjából sem találok benne kivetnivalót.

Összességében, remek szettnek gondolom, szerintem bármelyik kislány örülne neki. A magam részéről pedig örülök, hogy újabb ereklyével, és illattal gazdagodott a parfüm, valamint a Hello Kitty - gyűjteményem. 

Ti próbáltátok már az Avon Hello Kitty-s parfüm szettjét? 

9 megjegyzés

 1. Nagyon jó szett, imádom én is Hello Kittit, hisz tudod, a 3 közül a legszimpatikusabb a Fruity Bliss illat. :)

  VálaszTörlés
 2. najóóóóóó. :D nembírok neki ellenállni. :$ a pingvinek után Kitty a második mániám. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kittynek soha nem szabad ellenállni :D Nálam Kitty az első...utána pedig a többi :D De a lényegen nem változtat, hogy Te is banda tag vagy :)

   Törlés
 3. Aranyos. Van valami különbség a felnőtt- és gyerekparfüm között? Az illaton kívül?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tartósság mindenképpen. Ezek inkább testpermet jellegű dolgok. Annyira nem intenzív az illata, mint mondjuk egy felnőtteknek szóló Avon parfümnek :)

   Törlés
 4. Annyira cuki! Nekem is megvan, és a rózsaszín a kedvencem. :D

  VálaszTörlés