Colour Alike, 495

Colour Alike lakkokkal a korábbi csoport találkozón fedeztem fel a Nailland pultjánál. Akkoriban még volt az Árkádban Nailland.
A CA lakkok hamar népszerűségnek örvendtek, mondhatni ár/érték arányban az egyik legjobb márka a hazai kínálatból.
A 495-ös számú lakk a PZN kollekción belül látott napvilágot. Régebben nehezen találtam olyan igazai kék holografikus lakkot. A 495-ös hamar megtetszett a promó képek alapján.A Colour Alike lakkok 8 ml-es üvegben kaphatóak, szerintem ez az a mennyiség, amit ideális esetben el tudunk használni. A kupak fekete műanyag, közepesen vastag egyenesre vágott ecsettel. Jobban szeretem a lekerekített végű ecseteket, de ennek ellenére a CA lakkokéval könnyű a felvitel.
A lakknak ideális állaga van, szépen terül a körmön. Két rétegben szoktam felkenni, hogy megadjam a lakk mélységét, és intenzív színét.
A középkék alap tele van holo csillámokkal, amik szórt finish-t eredményeznek. Napfényben csodálatosan szikrázik.
Hamar szárad, fényesre, de ennek ellenére, a  fedőlakk nálam elengedhetetlen.


A Naillandnél megtaláljátok 1240 forintos áron a képeke szereplő kék csodát. 

Ti szeretitek a Colour Alike lakkokat?

9 megjegyzés

 1. Nekem csak 4 CA lakkom van, erősen fogyóban, de szeretem mindet, főleg, hogy nyomdázni is lehet velük és jó a tartósságuk. Azért az egyenes ecset és a lakk folyós állaga kicsit lassítja nálam a lakkozást. 8 ml szerintem is pont elég, teljesen felesleges 12-15 ml-es lakkokat csinálni, mire a felét elhasználom, már hígíthatom őket. Szép ez a kék árnyalat, télre-nyárra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyomdára még nem próbáltam. Teljesen egyetértek Veled ^_^

   Törlés
 2. Az ideális, univerzális, finom, kék holo. Nagy igazság, hogy évszaktól függetlenül jó választás, nekem is annak tűnik.
  Szeretem a CA lakkokat, nincs belőlük túl sok, de jó minőséget képviselnek. Köszi a tesztet, felhívta a figyelmem erre az árnyalatra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, hogy olvastad. Amúgy most a nyomdalakkjaikat szeretném próbálni. :)

   Törlés
  2. Hú! :D
   Nagyon várom az ezzel kapcsolatos tesztedet!

   Törlés
 3. Nagyon jól áll neked ez a kék árnyalat! 5 CA lakkom van, de ebből csak a sima feketét és fehéret szeretem (azokat is max. nailart alapnak és nyomdázni), a másik hármat valamiért felkenve nem is érzem az igazinak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. Tényleg? Pedig szerintem is ár/érték arányban szuper lakkoknak gondolom.

   Törlés
 4. ÁÁÁ nekem egyik kedvenc márkám.Nem tudom hány lakkom van tőlük,de szerintem 10-15 tuti,a nyomdalakkok is mozgatnak!!!Mostanában ezt a márkát is hanyagolom,néha eszembe jut felkenni,ahogy ugye most is :)
  Ez a kék is csodás,szerintem ár-minőség arányban verhetetlen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyébként én is hanyagolom, aztán mikor felkenek jön a wow érzés:'D nyomdalakkot majd én is veszek tőlük. :)

   Törlés