Avon, Glitterati

Az Avon nagyon szuper lakkokkal örvendeztet meg minket az utóbbi hónapokban, és divatos finis mellé, egyedi kiadásokkal is találkozhatunk. A Glitterati nevű lakk, igazán bulizós, csajos, és vidám. Szilveszter éjszakájára tökéletes viselet volt számomra. De nem csak ünnepnapokon ér felkenni.A külsőségek a szokásosak ,fekete elegáns dobozban érkeznek a lakkok. Az üveg szögletes, a kiszerelés változatlanul 10 ml-es. Az ecsete közepesen vastag, egyenesre vágott. Ennek a lakknak a különlegessége a töménytelen mennyiségű, és színű glitterben rejlik. Bogyószínű alapban megannyi szivárvány sziporkázik. A megszámlálhatatlan mennyiségű glitter miatt, igazából nagyon nehéz szépen felkenni. Élőben sokkal szebb volt egyébként, mint a képeken.


Két rétegben viszonylag jól fed, attól függ, hogyan sikerül a glittereket eligazgatni. Gyorsan szárad, viszont a glitterek kiállnak, ami zavaró lehet, ezért mindenképpen kell rá a fedőlakk. Gyakorlott kezek szükségesek a lakk felviteléhez, de szerintem a szivacsos módszer még jobb lehet jelen esetben. A sok glitteres lakkokat érdemes szivaccsal felütögetni egy alapszínre, ezáltal sokkal egységesebbnek tűnik a lakkozás. 
Igazából csodás lakk, mert vonzza a tekintetet, de kell hozzá némi ügyesség és türelem.


Ti milyen manikűrt viseltetek Szilveszterkor?

6 megjegyzés

 1. Üvegcsében, élőben látva gyönyörű körömlakk, de pontosan attól tartva nem vettem meg, amit írsz róla, a glitterek vastagságuk miatt (?) elég nehezen kezelhetőnek tűnnek. Viszont egyetértek, nem mindennapi látvány, az biztos!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a glitterek nehezen térülnek sajnos. Mondjuk én szeretem ezt a lakkot :)

   Törlés
 2. Csak máson tetszik :) Van pár glitteres lakkom, de inkább azokat használom, amiben kevesebb a glitter, a lemosás miatt. Szilveszterkor fekete manim volt, kevés glitteres :) Moyra-nyomdás tűzijátékkal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezek is nehezen moshatóak le, egy-egyb ujjon használom őket ezért.
   Hű, biztos szép volt ^_^

   Törlés
 3. Magamon nem tudnám elképzelni, de rajtad pl. nagyon jól mutat :)

  VálaszTörlés