Brilla Natúr, Kókusz Habkrém

A bőr olyan, mintha tükröt tartanánk magunkról a világnak. Aki kicsit is jártas a szépségápolásban, és figyeli a környezetét könnyen észreveszi, hogy milyen hangulatban van, a másik személy a bőre állapotának alapján. A bőrünk mindent elmond rólunk, elmondja ha fáradtak és kialvatlanak vagyunk, illetve jelzi, ha minden rendben van belül.
A bőrömmel én is szeretnék üzenni a világnak, mégpedig azt, hogy a legnehezebb napokon is egyensúlyban vagyok önmagammal.
Vannak napok amikor minden összejön. Egyszerűen nem találom a helyem. Olyankor a bőröm is száraz, fakó, pattanásos...amitől még rosszabb kedvem lesz. 

A Brilla Natúr habkrémet akkor szoktam bevetni, ha úgy érzem menthetetlen számomra a nap. Olyankor tudom, hogy másnap a bőröm életteli lesz.


A Kókusz habkrém hatásai:
 • Ránctalanít           
 • Hidratál
 • Magas antioxidáns tartalommal rendelkezik
 • Szabályozza a faggyúműködést
 • Csökkenti a gyulladásokat
 • Bakteriális és gombaölő
 • Sebgyógyító
 • Bőrfitalításra
 • Szem környékére
 • Száraz, érzékeny bőr ápolására
 • Problémás, pattanásos, szeborreás bőrre – hiszen nem zsíroz, szinte azonnal felszívódik, gyógyítólag hat.
 • MasszázshozTélen hiába iszom elég folyadékot hajlamos a bőröm kiszáradásra. Kombinált bőrtípusba tartozom, ezért a szemem alatti terület, és az orcáim hajlamosak a szárazságra. Sokáig küzdöttem többféle krémmel a bőrszárazság ellen. Hosszú távon a jelenlegi rutinom hozott áttörést, hiszen hónapok óta nem száradt ki a kritikus helyeken az arcbőröm. A rendszeres nappali krémezés mellé szoktam bevetni heti pár alkalommal ezt a kókuszos krémet, főleg ha azonnali hatást szeretnék elérni a bőröm állapotában.
Esténként használom, mert igencsak tömény krémről van szó, a habos állag ellenére. Két-három borsónyit oszlatok el az arcomon, majd alaposan bemasszírozom és lefekszem aludni, hogy legyen ideje kifejteni hatását. Másnap reggelre a krém maradéktalanul beszívódik, ragacsos érzet nélkül. A bőrömön azonnali a változás, hiszen simább, élettel telibb az összkép, valamint a gyulladt részeket is lehúzza. 
Az illata mennyei, igazi kókusz illata van. Nagyon szeretem a kókuszos termékeket, de eddig ennek a terméknek tetszik legjobban az illata. A krém egyik érdekessége a kókusz hű illatán kívül az hogy, olyan mintha apró kókuszreszelék lenne benne. A darabkák alaposan az arcba masszírozva elolvadnak, ezáltal a hidratáló hatás mellé, egy enyhe masszírozó hatást is kapunk.
A Habkrémet nem csak arcra lehet használni, hanem testápolónak is. A nehéz állaga miatt úgy gondolom nincsen szükség a mindennapos hidratálásra, így ez a 75 ml-es kiszerelés sokáig elég lehet.

Összességében, csodafegyvernek tartom a téli hónapokban. A bőr életteli lesz, és sima, valamint puha tapintású, és egészséges összképet ad. 
További információkat EZEN a linken találtok. Valamint aki nem szereti az édes illatokat, vagy már nagyon vágyik a tavaszra, annak ajánlom a mangós változatát ennek a krémnek, amelyet EZEN a linken értek el. Sajnos a mangós limitált, úgyhogy érdemes rá lecsapni minél előbb.
A Kókusz Habkrém 75ml/2290 forint.

Ti milyen tartalmasabb krémmel ápoljátok a hideg időben a bőrötöket?

Nincsenek megjegyzések