Zoya goes pretty, Shea vaj homoktövissel, teszt

Márka ismertető:
A bolgár Zoya Goes Pretty az egyszerűség és természetesség jegyében alkotja meg különleges vajait, melyekhez letisztult dizájn társul. Készítményeiben távoli vidékek finomítatlan vajai olvadnak össze organikus olajokkal, ezzel élménnyé varázsolva a mindennapos arc- és testápolást.
A tisztaság receptúráikban is megjelenik, hiszen minden tégely maximum kétféle összetevőt tartalmaz. Hogy finomítatlan organikus vajaik teljes egészében megőrizhessék jótékony tulajdonságaikat, 40 fok alatt olvasztják össze őket. Nem esnek át kémiai eljárásokon, nem tartalmaznak mérgező vegyi anyagokat.

Sok helyen olvashattatok már erről a piciny tégelyes csodáról, ettől függetlenül szeretném én is leírni a tapasztalataimat Nektek.
Én a homoktövissel kombinált shea vajat kaptam, így kíváncsisággal telve vágtam bele a tesztelésbe, hiszen a homoktövis nem minden kozmetikumban található meg.
A homoktövis az egyetlen olyan gyümölcs, amiben rengeteg vitamin található. Ilyen az Omega 3, Omega 6, és az Omega 9. Gyulladáscsökkentő hatása van, ajánlott műtéti sebeket kezelni vele. C-vitamin tartalma is magas, segít a meghűlés ellen, ezért a téli hónapokban javasolt a fogyasztása, és immunerősítő hatása mellett, segít a fogyásban is.


Nagyon helyes csomagolásban kapható a termék, 30 gramm shea vajat foglal magába a tégely.
A homoktövis narancssárga színű, gondolom ezért lett a címke is a gyümölccsel megegyező. A női alak mellett lehulló falevelek számomra az őszt hivatottak szimbolizálni, talán ez arra is utál, hogy hűvösebb időben a bőrünk gyulladásra, és kiszáradásra hajlamos. 
A tégely kupakját könnyű eltávolítani, és vissza tekerni, utazás biztos. 


A színe is narancssárga, és mielőtt belenyúlkáltam volna teljesen sima volt. A krém állaga kemény, nyáron ideális volt, mivel kicsit meg volt olvadva a melegtől, így könnyebben kenhető volt, mint most a hideg időben. Egyébként kézhőre olvad, én a körmömmel szoktam egy keveset felszedni, majd a kívánt bőr felületbe masszírozom.
A körömágybőrömet szoktam a shea vajjal ápolni. A legádázabb szárazsággal is megbirkózik, és a körömágyamat is felpuhítja. 
Illetve a shea vaj és a homoktövis gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően az ekcémámra is használható, ez fel is van tüntetve a csomagoláson.
Az ekcéma állapotától függően akár már aznap is megszünteti a panaszokat, és nem kell szenvednem az égető és viszkető érzéstől.
Nagyon megszerettem a testvajat, elsőre ez a 30 gr mennyiség kevésnek tűnhet, de hónapok óta használom napi szinten, és alig fogyott belőle.

A Zoya goes pretty testvajat keressétek a NatúrAngyal Webáruházban EZEN a linken 2590 forintos áron, illetve további illatok között is válogathattok.

Próbáltátok már a Zoya goes pretty testvajait?

Nincsenek megjegyzések