Hello autumn! - TAG

Naptárilag már javában benne vagyunk az őszben, így gondoltam kitöltöm az Őszi kérdéssort én is, amit még Arabellánál olvastam.
Illetve ezer és egy éve volt utoljára TAG bejegyzés a blogon.

Mit szeretsz legjobban az őszben?


Leginkább azt, hogy vége a nyárnak. Ezt a trópusi hőséget nem nekem találták ki. 
Végre elkerülnek a kardigánok, a vékony pulcsik, ezekben a ruhaneműkben érzem magam a legjobban. Szeretem, hogy korábban sötétedik, és az ősz színeit.

forrás

Mit szeretsz legkevésbé az őszben?

A szitáló borús időt. Az engem is lehangol. Illetve, ahogy Arabella is említette, nehezebb sokkal fotózni ilyenkor a blogra.

Melyik a kedvenc ruhadarabod az évszakban?

Kardigán. Én átmeneti kabátként is kardigánt szoktam felvenni. Kényelmesek, illetve könnyebben össze tudom hajtogatni, ha melegem van, így belefér a táskába.

Mi az amit mindig veszel ősszel?

Körömlakkot. Bár azt minden évszakban, de úgy gondolom, hogy ősszel sokkal jobb színekkel jönnek ki a márkák. Az idei kiadásból az ILNP két lakkját néztem ki, a Lulu-t, és az After Midhnight-ot. Már alig várom, hogy felkenhessem a lakkokat. A fent említett két lakk mellé még hármat hozzá csaptam időközben.

Melyik az az esemény/alkalom, amit legjobban vársz idén ősszel?

Édesanyámnak már 7-én volt a születésnapja, azt mindig izgatottan várom. Igyekszem ezen a napon mindig valami meglepetéssel készülni. Idén a Halloween-t is várom, hiszen a tavalyi tökfaragás idén is lesz, illetve vásároltam egy nyomdalemezt, ezen időszak tiszteletére. 

forrás

Mutass egy sminkterméket, ami bár nyárias, de nem mondasz le róla az ősz beköszöntével sem!

Rózsaszín körömlakkok, vagy a rózsaszínesebb sminkek. Mivel ez a kedvenc színem, így nekem az minden évszakos szín. Szívesen veszem körbe magam rózsaszín színnel, a borúsabb időszakokban is.Mutasd meg sminktermékekkel, melyek a kedvenc színeid az évszakban!

Ezt a kérés passzolom, mivel nem hordok piros/bordó rúzst, és nincsen sok pirosítóm, így nincsen mit megmutatnom. Nem igazán szoktam évszakhoz való sminket készíteni. Vagy füstős, vagy nude. De nem is érzem jól magam piros vagy akár a narancssárga bármelyik árnyalatában, ha az arcomról van szó.

Inkább szemhangsúlyos vagy inkább szájhangsúlyos sminkeket kedvelsz ebben az évszakban?

Abszolút szem. Könnyen sminkelhető szemem van, mind formailag, mind szemszínileg. Az ajkaim kicsi, bár van formájuk, de nem az a hangsúlyos az arcomon. Illetve ezeket a mini ajkakat nem érdemes kihangsúlyozni.

Milyen illatokat szeretsz ősszel?

Vanília, fahéj, kókusz, édes és tömény illatokat. A kókusz biztos furcsa lehet, én egyáltalán nem nyári, hanem inkább téli illatnak gondolom. Illetve szeretem az ősz illatát, ami fás területeken érezhető. A frissen lehulló falevél illatát.

forrás

Melyik a kedvenc forró italod?

Nagyon szeretem ilyenkor a teákat, szinte bármi jöhet belőlük. Legyen fekete, zöld, gyümölcsös. 
A forró csokira sem tudok ilyenkor nemet mondani.

Melyik a kedvenc őszi ételed?

Ha választani kell, akkor a sült gesztenye. Bár kihámozni kierőszakolni  a héjából nem szeretem. 

Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod?

Nem. Én kényelmetlenül érezném magam. Ez nekem körülbelül olyan, mint mikor cipővel megyek be mások lakásába, az is kényelmetlennek tartom.


Ha tetszett a kérdéssor töltsétek ki Ti is. Ti mit szerettek legjobban az őszben?

8 megjegyzés

 1. Rózsaszín körömlakk, és a tökfaragást én is szeretem, meg ba kardigán minden mennyiségben ősszel :) puszillak Judit

  VálaszTörlés
 2. Nekem is mániám a kardigán, van vékony, vastag, kabátka szerű, hosszú, rövid :) Minden évszakban hordom, mert könnyű levetni (nem teszi tönkre a frizurát) és néha elég, ha csak kigombolom.
  Rózsaszín lakk, teák jöhetnek, nemsokára a munkahelyre is meleg teát fogok hozni kávé helyett.
  A sálat én egyáltalán nem szeretem, pedig annyira jól mutat egy egyszerűbb felsővel! Meg a kis kendők. De idegesít.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek, mert én is utálom levenni a pulcsit. Még a szemüvegem is sokszor beleakad.
   Engem is, olyan némelyik mintha fojtogatna :D

   Törlés
 3. A rózsaszín körömlakk minden évszakban jöhet. Szerencsére ennek a színnek is megvannak a különböző (sötétebb és világosabb) árnyalatai, így mindig az évszakhoz választatunk. :)
  Ezek a YC illatok nagyon kellemesek lehetnek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is jolly joker árnylat, meg talán a kék is ilyen. Legalábbis számomra :)
   Nagyon, sajnos nem szagoltam őket én sem :(

   Törlés
 4. Érdekes válaszokat adtál - mondjuk a rózsaszínen nem lepődtem meg. ^.^ Viszont azon igen, hogy szereted, hogy hamarabb sötétedik! Miért? Én nagyon nem szeretem, hamarabb elveszítem a motivációm a munkában is. Egyébként nekem is a vékony pulcsik / kardigánok a kedvenc ruhaféléim, de én a tavasz jobban szeretem, mert kevesebbszer olyan csúnya, szomorkoás, borongós az idő.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D
   Szerintem hangulata van, ha hamarabb sötétedik, illetve szeretek ilyenkor a sötétben mászkálni, mikor minden ki van világítva fényekkel meg ilyesmik. És a sötét eltakar. Itthon nem szeretem, de az utcán jól esik.

   Törlés