Avon, Super Extend folyékony szemhéjtus, teszt

A tusvonal a sminkek alapja. Jómagam is szeretem a tusvonalakat, általában akkor húzok, mikor nincsen kifestve a szemhéjam. Hiszen a tusvonal, kiemeli a tekintetet. Természetesen gyakorolni kell a meghúzását, és nem is olyan egyszerű, főleg a legelején, de ha már belejöttünk, akkor a sminkünk alapját szolgálja.

Mint már említettem, én a szemsminkemet ritkán fejelem meg tusvonallal, nem azért mert nem állna jól, vagy mert nem tudok egyenes vonalat húzni. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy fokozná a szemem szépségét. Tusvonalat viszont mindig készítek magamnak, ha valahova megyek, egy kis spirál, és van is rajtam valami, és mégsem feltűnő, de pont elég ahhoz, hogy ne érezzem meztelenül az arcomat.
Ez nem az jelenti, hogy nem megyek ki smink nélkül utcára, de ha már hosszabb távra kell mennem, és nincsen időm, vagy kedvem a sminkemmel bíbelődni, akkor veszem elő ezt a praktikát.

Az Avon megörvendeztetett minket, egy csodás innovatív szemhéjfilccel. Évek óta szemhéjfilcet használtam, aztán jött nálam valami, és áttértem a tégelyes szeméhéjtusokra. Meg vagyok azzal is elégedve, de nem tudtam ellenállni a csábításnak, így mikor lehetőségem adódott az Avon szemhéjfilcét használni, nem volt kérdés, hogy kipróbálom.


A filc kapott egy fekete elegáns dobozt. A külső nagyon tetszik, bár az Avon fekete csomagolásaira sosem volt panaszom.
A filc különlegessége, hogy gumírozott az alja, így nem csúszkál a kezünkben, miközben éppen a szempilla töveiket festjük vele. Ez nekem újdonság, mert ilyen szemhéjtussal még nem találkoztam.
A tus fejét, egy kupak védi, ami könnyen lehúzható, és visszazárható.


A hegye extra vékony, könnyű vele a vonalat meghúzni. Nekem abszolút kézre áll a filc. Nem kell erősen nyomni a szemhéjhoz, hogy fogjon, elég éppen hogy odaérinteni. A színe fekete, és maximum kétszer elég megrajzolni a vonalat a teljes fedés érdekében.Hamar megszárad, így nem ül be a mélyítővonalba pislogást követően. A tartóssága is több mint kiváló, 8 óra után meg sem mozdult a helyéről. Kicsit sem folyt le, nem csúszott el, és a színe sem kopott meg. 
Örülök, hogy újra rátaláltam a filcekre, mert mióta megvan csak ezt használom, ha megyek valahova. Maximálisan meg vagyok elégedve a teljesítményével. Jobb mint amire számítottam, hiszen életem során 6-7 filcet elfogyasztottam.

Az Avon újdonságát keressétek, az online felületen: https://avononline.avon.hu/, vagy Tanácsadónőknél 1999 forintos áron.

7 megjegyzés

 1. Nekem az extra tartós filces tusuk óta nem volt bizalmam tőlük venni... De ez elég jól néz ki...:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt nem próbáltam. De ennél jobb tusom még Sosem volt :)

   Törlés
 2. Én is megrendeltem ez a tust, nemsokára meg kéne érkeznie... Viszont krémmánián annyira sok rossz tapasztalatot olvastam, hogy kissé megijedtem. Igaz, márciusi kommentek ott az utolsók, lehet azóta változott valamit és esetleg jobb lett. Attól félek, hogy én ha kinyitom a szemem, a szemhéjam eléggé összeráncolódik. Látom, hogy írtad, hogy gyorsan szárad és nem ül bele a mélyítővonalba, de mennyire gyorsan...? Utálom, ha a tus vagy a szemhéjpúder feltapad a homlokomig kb. egy pislogásra... :( A másik kérdés, hogy bázist teszel alá vagy csak simán felkened és úgy bír ki nyolc órát? Köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez antus szeptemberi újdonságnak számított. Úgyhogy szerintem újítottak rajta valamit.
   Alap nélkül használok mindenféle tust, még a krémes alá sem teszek.
   A száradás kb 30 másodperc, de legyezni is szoktam a kezemmel, hogy gyorsabban száradjon. Sose nyitom ki a szememet rögtön a tusvonal meghúzása után.
   De látod milyen intenzív a kezemen, nem nagyon kell építeni. Nagyon Max kétszer húzom meg a vonalat. Nekem tényleg bevált. Viszont ha megérkezik a tiéd, visszajössz kommentelni miután kipróbáltad? Kíváncsi vagyok.

   Törlés
  2. Köszi a válaszokat! Mindenképp visszajövök elmondani, milyen lett. Azért is mertem megrendelni, mert olyan szuper jókat írtál róla, szóval meglátjuk :3

   Törlés
  3. Ugyan, ne köszönd, Örülök ha tudok segíteni. Remélem beválik mert ha nem az én lelkemen szárad úgy látom:D
   Bízom benne hogy örömödet leled benne ^_^

   Törlés
  4. Megígértem, hogy írok, ha megérkezett és kipróbáltam. Ma van a tesztnap :D Reggel 7 óra körül sminkelhettem, most fél 11 van és eddig hibátlan, pedig már kétszer biztos leizzadtam a nagy futkosások közepette :D Szóval eddig teljes mértékben elégedett vagyok vele. Nagyon könnyű vele dolgozni, egy picit lassabban szárad, mint a régi essence tusom, de megoldottam hajszárítóval :D Viszont száradás után nem tapad fel a homlokomra kb. Szóval remek, remek :) Eddig csupa pozitívum :3

   Törlés