Miss Sporty őszi újdonságok III. rész, Pump up Booster Lash Bodifier szempillaspirál

Innovatív kialakítású szempillaspirál is helyet kapott a Miss Sporty új őszi kollekciójában. Az egyedülálló kefe, és a csajos csomagolás mind-mind egyedivé teszik a márka ezen termékét.


Termékleírás:

Csodálatos szempillák, most! Hogyan?

Először is, kezeld pilláidat a szempillaspirál krémesen gazdag rétegével. Rögtön látni fogod a kívánt hatást! Most te leszel a saját szemeid dizájnere! Ez az új kefe segít abban, hogy formázd a pilláidat. A kefe csúcsával könnyen eléred minden egyes pilládat- még azokat a piciket is ott a sarkakban. Az eredmény teljesen új, dús, ápolt szempillák. 
Természetesen, ez az új szempillaspirál nem csomósodik, maszatolódik, vagy folyik el, valamint, a szemeidhez is kíméletes.


Nekem nagyon tetszik a külső, a színek. Zöld és lila, igazán illik az évszakhoz. A kupak részét könnyű letekerni, és visszazárni. Szintén hordhatjuk táskában.


Még nem láttam ilyen kefét, először fogalmam sem volt, hogyan fog ez működni. Három gömb alakból áll a kefe rész. A sörték elég sűrűek, és elegendő festéket vesznek fel. 
A színe fekete, ráadásul elég intenzív, így szépen kiemeli a tekintetet.

Ezen a képen egy rétegben látható

Már egy rétegben is látványos hatást érhetünk el, akár hétköznapokra is tökéletes lehet, ha valaki nem kedveli az intenzitást. A kefe kialakítása szuper, furcsasága ellenére, hiszen szépen megemeli a pillákat, és mindenhová elér. Könnyű használni, minden pillát szépen befed.

Ezen a képen két rétegben látható

A még intenzívebb hatás érdekében, én minden spirált két rétegben használok. Az alsó pilláimon nem éreztem szükségét a két rétegnek, hiszen ott már egy réteggel is látványos eredményt értem el, a Miss Sporty új spiráljával. A pilláimat minimálisan tapasztja össze, a fekete színnek köszönehtően dúsít is valamennyit, és hosszabbit is rajtuk. Tartós darab, hiszen 6-8 óra elteltével sem pergett le a festék.
Összetevőiben is egyedülálló mert, bambusz kivonatot tartalmaz, ami az erősítő hatásáról ismert, míg a keratin a puhaságért felelős. Hétköznapi spirálnak szerintem tökéletes.

A spirál fogyasztói ára 999 huf. 

Próbáltátok már ezt a spirált?

8 megjegyzés

 1. Gyönyörű szemed van! Szépen sikerült kifesteni, jó lehet ez a spirál :) én is így szoktam, hogy alulra kevesebbet teszek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, köszönöm szépen:)
   Nagyon jó spirál 10\8szor hozzányúlok mióta Megkaptam. Akinek hosszúak az alsó pillái szerintem is felesleges még jobban kiemelni:)

   Törlés
 2. Jó kis spirál ez, hétköznapra szerintem nem is kell több. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek a szempilláid, nem tudom ebből vajon mennyi köszönhető a spirálnak, de úgy érzem az alap is jobb :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. Vannak fent spirál tesztjeim aztán valahogy most elfelejttem újra leírni hogy pilla ügyileg tényleg szerencsés vagyok. De kell hozzá a spirál hogy még szebb legyen:)

   Törlés
 4. De szépek a pilláid! :O
  És nagyon szép rajta a spirál is. :D
  (És még a szemed is gyönyörű - még mindig imádom a kék szemeket...xD)

  VálaszTörlés