Interjú: Clinians

A Clinians termékek 1991 óta találhatóak meg a hazai polcokon. Az elmúlt években, mind a hatóanyagot, mind pedig a csomagolást tekintve megújult a márka.
Dr. György Péterrel,  Értékesítési vezetővel beszélgettünk, a Clinians filozófiájáról, arról, hogy miben más a kínálat a konkurens cégekhez viszonyítva, illetve milyen újdonságok, és akciók várhatóak az idei év hátralévő részében.


Azoknak, aki most ismerkednek meg a márkával, bemutatná részletesen a Clinians filozófiáját?

Péter: A Clinians Suisse szépségápoló termékcsalád a 18­-60 éves korosztály számára nyújt forradalmian új megoldást szépségük és fiatalságuk megőrzésére, valamint bőrük ápolására. Az termékcsaládnak közös jellemzője a hipoallergén tulajdonság, azaz parfüm­, alkohol tartósítószer­ és színezőanyag mentesség.
A legnagyobb biztonsággal állíthatjuk, hogy a lehető legszélesebb vásárlói réteg számára készült,melyet a legérzékenyebb bőrűek is használhatnak.
A kutatásoknak és sok éves tapasztalatnak, továbbá a speciális hatóanyagoknak köszönhetően aClinians egy tökéletes megoldás az igényes és hatékony szépségápolásra.

1991 óta kaphatóak a termékek, miben változott a márka az elmúlt évek alatt?

Péter: Folyamatos innováció a hatóanyagokat illetően, illetve a csomagolás is egységes dizájnt kapott az utóbbi években.

Balról jobbra: C + E Vitaminos szemránckrém, C + E Vitaminos arclemosó zselé


Miben tűnik ki a Clinians, más drogériás/online kapható termékek közül?

Péter: A termékek korunk legmodernebb gyártástechnológiájával, gyakorlatilag gyógyszeripari minőségben készülnek. Az egyes termékek több fontos hatóanyagot is tartalmaznak egyszerre, így komplex hatást tudnak kifejteni. Több terméknél is használunk alap fényvédelmet, mivel az UV sugárzás az egyik legnagyobb „ellensége” a bőrnek.

Balról jobbra: Hydra Sensitive arctisztító érzékeny bőrre, Antistress arctiszító tej mályva kivonattal, Hydra-T tisztító arcradír almalé kivonattal


A márka több testápolási termékkel képviseli magát. Mik a legnépszerűbb készítmények a vásárlók körében?

Péter: A normál bőr ápolásának zászlóshajója a szuperhidratáló krémünk (HYDRA PLUS SZUPERHIDRATÁLÓ ARCKRÉM 50 ML), kezdő ránctalanító krémjeink közül a legkedveltebb a gránátalmás krémünk (ANTIRUGHE GRÁNÁTALMÁS RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉM 50 ML), illetve az intenzív ránctalanítóink közül a legkomplexebb krémünk a SUBLIME BEAUTY RÁNCTALANÍTÓ HIDRATÁLÓ ARCKRÉM 50 ML. A testápolók egyformán kedveltek.

Balról jobbra: Hydra Plus Szuperhidratíáló arckrém, Antirughe Gránátalmás ránctalanító krém, Sublime Beauty ránctalanító arckrém


Mikor Önhöz fordulnak tanácsért, mely Clinians termékeket ajánlja elsőként kipróbálásra, és miért?

Péter: Természetesen az igények és az életkor jelentősen befolyásolják a termékválasztást, a fentebb említett termékek tökéletes kezdések az adott problémákra és igényekre.

Milyen újdonsággal ismerkedhetnek meg idén a vásárlók? Milyen akciókkal készülnek a közelgő ünnepekre?

Péter: A Rossmann kiemelt szelektív kozmetikai részleget is üzemeltető boltjaiban lesznek akciók, ezeket a facebook oldalunkon folyamatosan nyomon lehet majd követni.

A további információk az alábbi linkeken:


2 megjegyzés

  1. Nagyon érdekes interjú volt. Még csak hallottam a márkáról, de nem próbáltam tőlük semmit, pedig igencsak tetszetős a kínálat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Korábban írtam róluk a blogon. A Szépségboxomban annak idején elég sok terméket tettek bele a márkától :)

      Törlés