Avon Hello Kitty hajkifésülő spray, teszt

Szeretem az Avon termékeit. Szeretem, mert gondolnak rám, vagyis a kislányokra  és jobbnál jobb, Hello Kitty-s szépségápolási szerrel kápráztatnak el, hónapról hónapra. Megtalálható a kínálatban, parfüm, testpermet, tusfürdő és sampon, és a címben szereplő spray.
Az én hajam nagyon gubancos, hajmosáskor...hajszárítás után...mindig. Hajpakolásokkal, és balzsammal próbálom kordában tartani ezt a jelenséget, több kevesebb sikerrel. Aztán szembejött velem ez a hajkifésülő spray, nemcsak kislányoknak.
Kár, hogy kislánykoromban nem voltak ilyen termékek, mert megkönnyítették volna édesanyám dolgát, ugyanis a hajmosás és a fésülés mindig sírásba torkollott, annyira gubancos volt a hajam.


A csomagolása nagyon cuki, igazi éke a Kitty gyűjteményemnek. A spray 200 ml-es kiszerelésben kapható, tehát sokáig fog kitartani.
A terméket könnyű használni, nem dugul el a szórófej, egyszerű pumpálni is. 


Pár fújás a hajra, és finom gyümölcsös illattal telít el minket, nem csak az ékességünket. Néhány percig hagyom hatni a terméket, és nekilátok a gubanctalanítási műveletnek.
Bármelyik balzsamnál, pakolásnál hatékonyabb azok közül, amiket eddig használtam. Két - három húzás a fésűvel, és már gubanctalan is a hajam. És ami a legjobb benne, hogy végre nem összeszorított foggal kell kifésülöm a hajam mosás után. 
Ajánlom mindenkinek, akinek öklömnyi gócok vannak a hajában, végre egy termék, ami segít megszerettetni velünk a fésülködést. 
A hajamat nem zsírosította, és nehezítette el. Az illata egy-két napig marad a hajban.

Összességében a leghatékonyabb gubanctalanító termék, amit eddig próbáltam. Hosszú hajú lányoknak kiváló darab, ami megkönnyíti a fésülködést, már az első használattól kezdve.
699 forintos áron megvásárolhatjátok az aktuális katalógusban, vagy online.

Nektek mennyire gubancos a hajatok? Milyen terméket használtok erre a problémára?

7 megjegyzés

 1. Hát ez nagyon cuki. Lehet, hogy majd kipróbálom. :)

  VálaszTörlés
 2. Szuper, én a lányomnál mindig használok kifésülő sprayt, de igazából csak felnőtt változatot találtam eddig, úgyhogy nagyon köszi, hogy írtál erről, ez meg a tangle teezer sokat segít nekem az utált hajmosás könnyebbé tételéhez. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit, én köszönöm hogy elolvastad ^_^
   Én egy Remington kefét használok, ami nagyon sokat segít. Ezzel a termékkel együtt még jobb. Illetve a fésű elhasználódott, szóval valószínűleg beruházok egy TT-re.

   Törlés
 3. Tangle Teezerem van nekem is, tényleg jó, bár az én hajam nem gubancos. Aranyos ez a spray, ha lányom lenne, vennék neki :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már nagyon kíváncsi vagyok a TT-re, még idén akarok venni egyet, aztán meglátjuk :) akkor ezek szerint fiad vagy fiaid vannak. Úgy emlékszem, hogy kettő...de elnézést ha tévedek :)

   Törlés
  2. Igen, kettő, és a kb. 3-4 centis hajukat nem nagyon szoktuk fésülni. Nekem Mülleres van, nagyon jó, bár át nem éri a hajat, de szépen ki lehet bontani vele tincsenként, vizes hajra meg tökéletes.

   Törlés