Januári újdonság | Avon mark. folyékony ajakrúzs

Még nem volt szerencsém az Avon mark. matt folyékony rúzsaihoz, de láttam, hogy három új árnyalattal bővül a kollekció és szerettem volna kipróbálni belőle egyet. Végül a Kissy Face nude árnyalatra esett a választásom. 


A rúzs a szokásos fekete dobozkában érkezett. Az ajakra való meglepően kicsi, a téglalap alak is furcsa volt számomra.
Az applikátornak elég érdekes a kialakítása, nem szeretem az ilyen egyenes vagy piskóta alakúakat, mert sokkal nehezebb felvinni velük a rúzst. Jobban szeretem az általam megszokott ferde applikátorokat. 


Ettől függetlenül a rúzs színe csodálatos, szerintem minden bőrtónushoz remekül passzol. Pigmentált, de remekül rétegezhető. Amíg nem szárad mattra, olyan hatása van, mint egy szájfénynek. Miután bemattosodik valóban szatén hatásúnak mutat az ajkakon. Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem túl matt a finis, sokkal természetesebben mutat. További pozitívum, hogy egyáltalán nem szárítja az ajkakat. Felfrissíteni fel kell evés és ivás után, de ezt leszámítva tartós darab, a nap végén könnyű lemosni. 


Az Avon mark. folyékony matt rúzsokat keressétek az aktuális katalógusban 1499 forintért.
Sminket az Instagram oldalamon láthattok a Kissy Face árnyalattal.

2 megjegyzés

 1. Instán láttam a képet, amin viseled és baromi jól áll, a színe is nagyon tetszik. Érdekes, mert a katalógusos képek alapján nem igazán jött be és nem is gondoltam volna, hogy ilyen a valóságban. Az egyetlen, amit sajnálok ezekben az új rúzsokban, hogy nem tartósak (én utálom azt lesni evésnél ivásnál, hogy na most lejött-e és szaladjak újra kenegetni), pedig amúgy szuperek tényleg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!💓
   Sajnos a katalógus gyakran nem fedi a valóságot...
   Simán újra kenem, ez nem szokott zavarni igazából.
   De teljesen érthető, ha neked et egy szempont.

   Törlés