Kényeztető testápolás | Avon Skin So Soft termékcsalád

Az Avon Skin So Soft termékcsaládjával késő tinédzser korom óta szimpatizálok. Elég sok mindent próbáltam az SSS termékek közül, ráadásul időnként megújulnak vagy kibővülnek, így szinte állandóan fel lehet fedezni a termékcsaládot újra és újra. 


Már egy ideje használom a makadámdióolajos és sheavajjal gazdagított tusfürdőt és éjszakai testápolót, januárban érkezett az argánolajat tartalmazó kiadás. 
A csomagolás nekem nagyon tetszik, igazán elegáns megjelenést kölcsönöz a kozmetikumoknak. 
Ezeknek a termékcsaládoknak első sorban a hidratálás a feladata akár egy lépésben. 

Skin So Soft Argánolajos termékcsalád


Az argánolaj jótékony hatásáról már többször volt szó a blogon. Az egyik legjobb olaj, ha a hidratálásról és regenerálásról van szó. 
A termékcsaládra jellemző a púderes, nőies illatvilág. A tusfürdő valóban sűrű állagú, már-már zuhanyzás közbeni testápolókra vonatkozó sajátosság. A habja lágy és krémes, kissé olajos érzetű, amely törölközés után egyáltalán nem érződik. Illata hosszan tartó testápoló nélkül is. Irritációt használata közben nem tapasztaltam. 
Az éjszakai testápolót nevéből adódóan érdemes éjszaka használni, hiszen egy nehéz és tartalmas krémről van szó. Az illata intenzitásra is megegyezik a tusfürdőjével. 
A termék állaga sűrű, testvaj jellegű, de könnyel eldolgozható. Bőrbe dolgozva azonnal bársonyos érzet fogad, de abszolút érzeni a krém testességét mellette. Ahhoz, hogy teljesen felszívódjon kell jó pár óra. Cserébe elég 2-3 naponta hidratálnom, főleg abban az esetben, ha a tusfürdőjét használom a köztes napokban. Az jellegzetes Skin So Softra jellemző illatot másnap reggel is érzem magamon. 

Skin So Soft makadámdióolajos és sheavajas termékcsalád


A makadámidóolajat tartalmazó termékek kiegészültek plusz sheavajjal, hogy még jobban hidratálják a bőrt. A tusfürdő és a testvaj ugyanazt tudja, mint az argánolajos kozmetikumok, állag és hidratálás terén is.
Amiben eltérő ez a termékcsalád az természetesen az illata. Az aromája egy finom diós süteményre emlékeztet, de nem az émelyítően édes fajtából. Ezért az aromáért a vanília és a bazsarózsa kettőse felel. 

Összességében mindkét termékcsaláddal tökéletesen elégedett vagyok. Azonnal hidratálnak, a bőröm puhasága napokon keresztül elkísér. Használat közben irritációt nem tapasztaltam.  Amennyiben szeretitek a visszafogott és nőies illatokat akkor mindkét kiadást ajánlom figyelmetekbe. 

Nincsenek megjegyzések