Púder Koreából | Innisfree Snoopy kollekció

Koreai sminktermékekkel kapcsolatban nem rendelkezem nagy tapasztalattal, de igyekszem behozni ezt a lemaradást. Legutóbb az Innisfree ösztönzött vásárlásra, hiszen megjelent egy olyan kollekció, amelyen Snoopy található. Nem csak sminkek, hanem arc és testápolási termékekkel is megörvendeztették a beagle rajongóit. 


Egy korábbi posztomban már mutattam, hogy a posztban szerepelő áttetsző púderen kívül még vettem egy ív körömmatricát. Alapvetően tetszett a kollekció többi darabja is, de túlárazottnak gondoltam. Egy tusfürdőért vagy testápolóért közel 5000 forintot kicsit sokallok és egy üres paletta tok is többe kerül 3000 forintnál. Ha jól emlékszem még körömlakkok is vannak a kollekcióban, nagyjából 1500-2000 forint között és rúzsok is. A hivatalos oldalon még kapható ez a púder és a kézkrém is, mást sajnos nem látok, de eBay-en még minden termék fellelhető.Az Innisfree koreai márka és korábban csak az fátyolmaszkjait használtam, de azokkal nagyon meg voltam elégedve, hiszen olcsón kaphatunk valóban hatékony maszkokat. Bár jelen esetben mindegy lett volna a márka a lényeg  Snoopy kutyán van. Elsősorban az ára miatt esett a választásom erre az ásványi púderre, másodsorban a csomagolása végett, amely magával ragadt. Nem tudtam, hogyan működnek ezek a fehér színű ásványi púderek, úgyhogy egy előzetes segítség kérés után kiderült, hogy nem fogja kifehéríteni a bőrömet, hanem transzparens púderként működik. 
A csomagolása azon túl, hogy cuki, számomra praktikus mert biztosan zárható, hiszen letekerhető a teteje. Az apró lukakon keresztül könnyen lehet adagolni a púdert, amelyet a hozzá tartozó szivacs segítségével érdemes felütögetni az arcra. Próbáltam ecsettel is, de úgy túlságosan porolt, így elég sok termék kárba veszett. 
Maga a púder egyszerűen mesés! Nem kell belőle nagy mennyiség ahhoz, hogy elérjük a matt hatást. Azt vettem észre, hogy nem lesz maszkszerű a végeredmény, nem természetellenesen matt. Mivel transzparens púder ezért felütögetve valóban átlátszóvá válik és remekül fixálja a korrektort és az alapozót is. A hideg időben még nap végére sem fényesedik át az arcom a zsírosodásra hajlamos helyeken (áll, orr, homlok). Felfrissítést sem igényel a nap folyamán. 
Összességében ez a legkedvesebb púderem az összes általam használt vagy használatban lévő között. A minősége kifogástalan és ha akarnék sem tudnék belekötni. Kellően fixál, tartós és természetes matt hatást biztosít. A nap végére sem fényesedett ki az arcom, igaz télen nemigazán izzadok. Valószínűleg frissíteni fogom a bejegyzést akkor, amikor beköszönt majd a tavasz és vele együtt a napsütéses meleg idő. A Snoopy csomagolás a kandírozott cseresznye a habon számomra. Örülök, hogy adtam esélyt az Innisfree sminktermékének, ezentúl bátrabban fogok koreai dekorkozmetikumokat választani. 

Nincsenek megjegyzések